2777
2789

تجربه من از پانکچر . روز دهم سیکل بعد از مصرف آمپول ها از روز سوم پرید . رفتم مطب دکتر و بعد از سونو بدون اینکه بگه چندتا فولیکول دارم . فقط به ماما گفت شنبه صبح بهمن و رفت . ماما هم باز برام آمپول نوشت و یه برگهداد درمورد رعایت های پانکچر و تمام . شنبه بیمارستان بهمن بعد از دوساعت معطلی صدا کرد و گفت بیا لباست و عوض کن و تو ی فضای 40 سانت در 2 متر با بوی گند عرق و حضور دونفر دیگه در حال لباس عوض کردن ! لباس و عوض کردیم بعد گفت برو بشین و جا هم نبود بشینیم باز یه فضای کوچیک که 8 تا صندلی روبروی هم بطوری که پاها میخورد به هم . باز نوبتی صدا میکردن که بری اتاق عمل . اتاق عملم که شبیه انباری . شلخته کثیف و پر از وسیه و تنها شباهتی که نداشت به اتاق عمل بود . ی پرستار بد اخلاق اومد سرم زدو و بیهوشی و وقتی بهوش اومدم باز یجای شلخته و شلوغ که وسط میز پرستار ها بود و کنارش تخت هایی که مریض ها رو بعد عمل تا ترخیص میاوردن . خلاصه پرداختی در حد بهترین بیمارستان خصوصی و خدمات در حد دولتی های 20 سال پیش

دکتر شیرین نیرومنش هم برای سقط و بارداری خیلی خوبه. البته پولکی هست برو پیشش ان شاالله باردار شدی برو تحت نظر دکتر دیگه چون استرسی و پولکیه تو بارداری. مطبشم تو شریعتیه بزنی نت میاره

چه ترسی از بی همگی، باتو _________#خدا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم اونجا رفتنه بودم اسی همه اون روزا برام یادآوری شد واقعا بهمن یه جوریع حالا کنار من یکی غش کرد 

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
حالا بیمارستان ب کنار کلا از دکترت راضی هستی؟منم میخام برم پیش میترا فروتن ک اونم میاد بهمن ینی نرم ...

کلی مریضای فروتن هم بودن . و حداقل فروتن خوش اخلاق . اما عارفی ارث پدرو میخواد از همه . بهش گفتن بیا مریض انتقالت خوابیده . بعد از یرب اومد دید پرستار نیست گفت من میرم خدافظ! پرستاره مریضو دم دستشویی ول کرد اومد که این قهر نکنه . کلا خیلی بی نظم و کثیف بود . اتاق پانکچر و انتقال باید ایزوله باشه نه انقدر کثیف و انباری . تجربه من از عارفی اینه که دکتر خوبیه اما بیش از حد مریض داشتنش باعث میشه خیلی موقع ها تو روند درمانت سهل انگاری بشه و یا چیزی فراموش بشه . ضمن اینکه تو این راه سخت بیمار نیازمند توجه و دقت دکتره که وجود نداره متاسفانه

منم اونجا رفتنه بودم اسی همه اون روزا برام یادآوری شد واقعا بهمن یه جوریع حالا کنار من یکی غش کرد

واقعا انتظار اینهمه کثیفی و شلختگی رو نداشتم . کللا ی فضای 80 متری رو اختصاص دادن به اون همه مریض IVF . بعد من تخمک نداشتم اما 4500 پول فریض هم قبل عمل گرفتن! 

کلی مریضای فروتن هم بودن . و حداقل فروتن خوش اخلاق . اما عارفی ارث پدرو میخواد از همه . بهش گفتن بیا ...

فروتن بسیار مهربان و باوجدانه با مریض دوسته

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین
واقعا انتظار اینهمه کثیفی و شلختگی رو نداشتم . کللا ی فضای 80 متری رو اختصاص دادن به اون همه مریض IV ...

تخمک نداشتی هیچچچ؟؟؟ برو فروتن دفعه دیگه یا برو مام ،نیکان 

تخمک نداشتی هیچچچ؟؟؟ برو فروتن دفعه دیگه یا برو مام ،نیکان

نه نداشتم . درحالی که سه ماه پیش فقط با قرص لتروزول روز ده پرید 4 تا فولیکول 18 داشتم که همون ماه باردار شدم و متاسفانه افت بتا و ....
آره میرم مام 

نه نداشتم . درحالی که سه ماه پیش فقط با قرص لتروزول روز ده پرید 4 تا فولیکول 18 داشتم که همون ماه با ...

عزیزمم ، قرص تقویتی بخور اوابوست و بقیه چیزا رو 

کلی مریضای فروتن هم بودن . و حداقل فروتن خوش اخلاق . اما عارفی ارث پدرو میخواد از همه . بهش گفتن بیا ...

خدا لعنتشون کنه مثلا خصوصیه😑

فضای بیرون و نمای بیمارستان و ک دیدم خیلی خوب بود ولی تا حالا نرفتم داخلش

مریضای فروتن راضی بودن؟

بخدا انقد از هز دکاری بد میشنوم سه ماهه میخام برم تحت نظر ی نفر نمیدونم کجا برم..برا ناباروری

فک کنم اخر مجبور شم برم مام ک اونجام حسابی بچاپنمون😑

درمورد مامم میگن انقد الکی رنج ازمایشارو میارن پایین ک اول و اخرش بگن فقط ای وی اف کن

نه نداشتم . درحالی که سه ماه پیش فقط با قرص لتروزول روز ده پرید 4 تا فولیکول 18 داشتم که همون ماه با ...

لتروزول و چن تا خوددی؟

ب من ی بار از روز ۳ تا ۷ روزی ی دونه داد .روز ۱۰ ک زفتم سونو یدونش کیست شده بود