2777
2789
عنوان

شوهرم و خوابش

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 27 پست
همسر منم حساسه به خوابش و من رعایت میکنم چون یه عادت شخصی هستش و خیلیها اینطوری هستن حتی خانومها!همس ...

نه فرق داره عزیزم 

من خودم هم شب ها راحت نمی تونم بخوابم چون به خاطر بچه استرس گرفتم و یا تو خواب و بیداری هستم یا توهم میبینم 

خب کنارم بخواب نیازی به بغل کردن نیستش که 

فقط کنارم باشم که احساس محبت کنم 

نه این که من بغداد بخوابم اون بصره 

هیچ کس کامل نیست ؛ ما خودمون هم کامل نیستیم.  من انقدر عیب رو شوهرم گذاشتم آخرش چی؟ میبینم هیچ تغییری نمیکنه و خودمم که دارم اذیت می شم. سعی میکنم بی ت جه باشم و قبول کنم که همینه و با بقیه زندگیم حال میکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب اینکه دست پخت مامانتو ترجیح بدی یا دوست داسته باشی زیاد مهم نیست اما بنظرم درستم نیست جار بزنه ط ...

رفتار همسر ایشونو تایید نکردم به هیچ وجه گلم.چون اینجا مخاطب من همسر ایشون نیستن که بخوام بگم آقای محترم کجاهای رفتار شما ایراد داره و لطفا خودتونو اصلاح کنید!

مخاطب من این خانوم هستن که باید روی عزت نفسشون کار کنن تا حرف و رفتار هیچکسی نتونه ایشونو بهم بریزه🦋

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

متوجه شدم بچه کوچک داری شاید به خاطر بچه است بعد زایمان روابط زن و شوهر تا مدت ها تحت تاثیر بچه است ...

قبل بچه هم همین طور بود 

به زور پیش من می خوابید 

تازه اوایل که اصلا خواب نداشت چون مجبور بود منو بغلش بگیره و تازه عروس و داماد بودیم 

من رفتارشو نمی‌پسندم انگار زیادی گیر میده باید رو خودش کار کنه واقعا .ولی اینکه بد خوابه و سبکه خوابش واقعا دست خودش نیست من خودم این مدلی هستم پسه ار بغلم رد بشه بیدار میشم و دیگه خوابم نمی‌بره واقعا خودم عذاب میکشم برعکس من شوهرم خوابش سنگینه و اصلا منو درک نمیکنه هی میگم سر و صدا نکن صدای گوشیشو درنیار من اذیتم ولی نمیفهمه

قبل بچه هم همین طور بود به زور پیش من می خوابید تازه اوایل که اصلا خواب نداشت چون مجبور بود منو بغلش ...

پس ایشون خیلی خوابش سبکه و یه جورایی خودش نخواسته که با این موضوع کنار بیاد 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
رفتار همسر ایشونو تایید نکردم به هیچ وجه گلم.چون اینجا مخاطب من همسر ایشون نیستن که بخوام بگم آقای م ...

شوهر باید خوب رفتار کنه که عزت نفس خانم هم بره بالا 

نه این که خانم این همه ناراحتی داره بیاد شبا خودش رو جدا کنه 

ببین جدا کنه منظورم این نیست کنار هم بخوابیم ولی به هم دست نزنیم 

منظورم اینه اون یه جای دیگه بخوابه ،منم یه جای دیگه

خب زن و شوهر یعنی چی به نظرتون 

دیگه دارم فکر می کنم دارم توی زمان قاجار زندگی می کنم 

رفتار همسر ایشونو تایید نکردم به هیچ وجه گلم.چون اینجا مخاطب من همسر ایشون نیستن که بخوام بگم آقای م ...

بله درسته عزیزم.من فقط رفتار همسرشونو مدنظر قرار دادم

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

عزیزم همسر منم خیلی خوابش سبکه در حدی اگه کسی که کنارش حتی تکون بخوره به حالت پریدن از خواب  بیدار میشه با ترس البته به خاطر همین سالهاس پیش هم نمی خوابیم منم دیگه عادت کردم اگر کسی پیش من بخوابه منم بد خواب میشم ولی در بقیه موارد بله همسر حق نداره برای کارهای خونه به شما سخت گیری کنه شما هم سعی کن سرگرمی و دل مشغولی دیگه ای غیر از سر وکله زدن با همسرت پیدا کنی تا قدر هم صحبتی با شما رو بیشتر بفهمه

نه فرق داره عزیزم من خودم هم شب ها راحت نمی تونم بخوابم چون به خاطر بچه استرس گرفتم و یا تو خواب و ب ...

گلم منم خانومم و تموم احساسات شمارو کاملا درک میکنم و حرفم این نیستش که رفتار همسرتونو تایید میکنم.میگم روی عزت نفست کار کن عزیزم.حال درونیتو خوب کن.خودتو دوست داشته باش و با خودت ارزشمند رفتار کن تا انرژی درونیت بالا بره اونوقت قدرت جذب پیدا میکنی و همسرتم باهات ارزشمند رفتار میکنه و باب میلت میشه.چون رفتار دیگران با ما،انعکاس رفتاری هستش که خودمون در درونمون نسبت به خودمون داریم.

تا وقتی توی ذهنت خودتو سرزنش و تحقیر کنی و استدس داشته باشب و همسرتو بیشتر از خودت دوست داشته باشب وضعیتت همینه!

به درونت سفر کن.خودتو بشناس.خدای مهربونتو بشناس.خداوند رو منبع عشق و روزی خودت بدون نه همسرتو!

اونوقت هرکاری که انجام بدی حتی یه لیوان اب بدی دست همسرت،دیگه انتظار تشکر نداری فقط از خداوند پاداش میخوای...به صلح و ارامش درونی میرسی و جهان در خدمت تو درمیادش🦋

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

شوهر باید خوب رفتار کنه که عزت نفس خانم هم بره بالا نه این که خانم این همه ناراحتی داره بیاد شبا خود ...

عزت نفستو خودتو باید بالا ببری نه همسرت!

بله درسته عزیزم.من فقط رفتار همسرشونو مدنظر قرار دادم

🦋🦋🦋