2777
2789
عنوان

کاش مادرشوهرم بمیره برم پدرشوهرمو داماد کنم براش یه زن خوب بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 28 پست
میدونم چقدر ازدستش ناراحتی که اینجوری میگی ...آدم که از رو محبت آرزوی مرگ کسی رو نمیکنه ...میگم عوض ...

منم شنیدم نفرین خیلی بده اما خب از بس دلم پره یه جور میخوام خودمو آروم کنم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا هرچی باسه از این زن شیطان صفت بهتره

فکر میکنی 

من تجربه اش رو داشتم

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
دعا برای این مواقع اصلا جواب نیست

اگه اعتماد به خدا داشته باشی و باور کنی که هر بنده ایی برای خدا عزیزه فرقی ندارهگناهکار باشه یا بیگناه و خدا فقط خیر بنده ها رو میخواد ایمان پیدا میکنی که دعا بی تأثیر نیست

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

میشه چند نمونه از اذیتشو بگی

اینکه آمار همه چی زندگیم باید دستش باشه اینکه حتی تو روابط خصوصیم با همسرمم دخالت میکنه حتی تو راه رفتنمم دخالت میکنه .... اینکه یه دنیا فرق بین منو جاریم میذاره ... اینکه دو رو و جانمازآبکشه .... اینکه همه رو با من بد کرده ....‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اینکه از دستش قرص اعصاب میخورم .... از دستش دیوونه شدم این تازه بخشی از اذیتاشه 

اینکه آمار همه چی زندگیم باید دستش باشه اینکه حتی تو روابط خصوصیم با همسرمم دخالت میکنه حتی تو راه ر ...

نمیشه همه رو باهات بد کنه شاید ایراد از خودته 

هر کسی احترامش دست خودشه و با نظر کس دیگه اون احترام زیر سوال نمیره

نمیشه همه رو باهات بد کنه شاید ایراد از خودته هر کسی احترامش دست خودشه و با نظر کس دیگه اون احترام ز ...

همه چیز از سادگی خودمه ... اینقدرر میره پشت سرم دروغ میگه که پدرشوهرمو برادرشوهرمو بامن دشمن کنه ....ولی بقیه فامیل مثل جاری هاش و عموهای شوهرم دیگه شناختنش میدونن گرگ صفته .... حرفاشو باور نمیکنن ....‌‌چرا یه درصدی هم فکر نمیکنی اون ادم بدیه ..