2777
2789
بله

اگر مشکلی دارین ک میبینین خودتون نمیتونین حلش کنین حتما از ی بزرگتر کمک بگیرین یا برین مشاوره . عزیزم مشاوره رو حتما امتحان بکن چون خیلی آرومت میکنه . من خودم ی مدت بی دلیل استرس داشتم منتظر ی اتفاق بد بودم ک رفتم ی مدت جلساتمو ادامه دادم حالم خیلی بهتر شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر مشکلی دارین ک میبینین خودتون نمیتونین حلش کنین حتما از ی بزرگتر کمک بگیرین یا برین مشاوره . عزیز ...

بااین گرونیا وقعطی برق همه یجور نگرانن

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بگو همینطوری میخونم گلم ♥️🥺😅

عزیزم اگه حالت موقته غذای موردعلاقتو درست کن سریال ببین به من خیلی جواب میده اما اگه دائمی و جدیه برو مشاور درکل از صمیم قلبم میخام زود زود غمت بگذره و بره❤️❤️

عزیزم اگه حالت موقته غذای موردعلاقتو درست کن سریال ببین به من خیلی جواب میده اما اگه دائمی و جدیه بر ...

مشاور میرم! اتفاقا خوراکی و غذا جلوم گذاشتم و فیلم دیدم هیچی بعد نشستم گریه کردم 😂😂الان دارم میخندم تموم شد ، ولی دو دیقه بعد باز گریه میکنم 😅🫤استرس زندگیه دیگه