2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ملاک ظاهریم مهمه خب… ولی خب من ی بار عقد کردم جداشدم و دیگع میخواستم نهایتا تا سی ازدواج کنم و منطقی ...

عزیزم ناراحت نشی ولی توی دور و بر خود منم دختری ک شرایط شمارو داده چ خود من باشم چ کس دیگه دستش برای انتخاب بسته هست یکم نسبت ب قبلش. میگم مثلا طرف ما این طرز فکر و دارن ولی شاید اطرافیان شما با این موضوع مشکلی نداشته باشن و براشون عادی باشه 

برا ماهایط که خودمون قد بلند نیستیم هم همینه؟ 🤣پسرایی که می بینم اغلب حداقل 15 سانتی بزرگترن

به نظرم تا پونزده سانت اکیه. وقتی اختلاف قد خیلی زیاد باشه حتی وقتی سرپا بغلش میکنی احساس خفگی بهت دست میده چون میری تو شکم یا زیر بغل طرف😅

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
عزیزم ناراحت نشی ولی توی دور و بر خود منم دختری ک شرایط شمارو داده چ خود من باشم چ کس دیگه دستش برای ...

نه تو تهران ک اینجوری نیست دیگه اکثرا دوتا ازدواج رو دارن ولی خب شرایطشم خوب بود دیگه قبول کردم

نه تو تهران ک اینجوری نیست دیگه اکثرا دوتا ازدواج رو دارن ولی خب شرایطشم خوب بود دیگه قبول کردم

منم تهرانم نظام آباد میشینیم ولی خب بازم هر کسی شرایط خودشو داره.

امیدوارم که هر چی ب صلاحتونه و بهترینش براتون اتفاق بیوفته❤️🌹

عزیزم من با نامزدم کمتر از ۲۰ سانت یعنی شاید ۱۷ سانت تفاوت قدیمونه من میگم اگه بیشار بود خیلی بد میش ...

کراشم ۲۹ سانت بلندتره ازم هیکلیه یبار تونستم کنارش باشم بافاصله خیلی خوب بود یه حس امنی میده منم زیاد ریزه میزه نیستم آخه 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

ببخشید قدتون چنده؟

۱۶۷🫣

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️