2777
2789
نه خب ثبت نام سایت رو انجام دادن ۳۰۰ هم گرفتن گفت برو یه هفته دیگه زنگ میزنن هنوز رفتن زنگ بزنن😐

من یادمه کارای کافی نتی اداریش تموم شد قرار شد خودم بعدش زنگ بزنم مدیر گروه انتخاب واحد کنه برام قرار نبود اصلا کسی تماس بگیره مطمعنی ؟زر میزنن هاااا من همچین داستانی نداشتم با آزاد تا حالا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یادمه کارای کافی نتی اداریش تموم شد قرار شد خودم بعدش زنگ بزنم مدیر گروه انتخاب واحد کنه برام قرا ...

واسه من اینجور نبود گفت زنگ میزنن بگو انتخاب واحد کردی از این دانشگاه بعدددد ک زنگ زدن بیا انتخاب واحد

شما چه رشته این ثبت نام کردین؟

من روانشناسی ام نمیدونم شما چی ای ولی فرق نداشت رشته چی باشه یک روزایی از هفته مشخص کرده بودن ثبت نامی ها بیان کلا مدارک بدن ثبت نام کنن حدودا میگم چند ساعت طول میکشید برای همه ده مرحله اینا هم بود همه رشته ها هم بودن داخل یکی از سالن ورزشی های دانشگاه بود هرکس هم بک کار انجام میداد از عواملشون بعد تموم شد گفتن برید خونه دیگه چند تا شماره دادن گفتن دیگه به اینا زنگ بزنید شماره دانشجویی بدین تا انتخاب واحد کنن براتون بعد از آموزشیار چک کنید فکر کنم انجام که میدادن زنگ میزدن میگفتن انجام دادن 

من روانشناسی ام نمیدونم شما چی ای ولی فرق نداشت رشته چی باشه یک روزایی از هفته مشخص کرده بودن ثبت نا ...

منم رفتم واسه روانشناسی ولی اصلا اینطور نبود ایمیل عکس دیملمو گرفت بعد یه ربع تموم شد یه برگه داد گفت برو زنگ میزنیم😐خلاصه ۳ ۴ ماه شد هنوز زنگ نزدن میترسم باز برم بیوفتم ورودی مهر🥸