2777
2789
عنوان

همه دوستام رفتن دانشگاه بعد من ول موندم و بی پول

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 53 پست

بیخیال وقتی استعداد و علاقشو نداری دیگه حسرت چیو میخوری گیرم شیش سال دیگم خودتو توی دانشگاه زجر میدادی و مطمئنا آخرش باز میرسیدی به همین نقطه چون وقتی دوست نداری نداری دیگه. ولی الان حداقل تکلیفت از یه جهت مشخصه. به جای ولگردی تحقیق و بررسی کن ببین واقعا چی میخوای چی دوست داری و سریعتر برو دنبالش

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تا دهم خوندم اخههمون دهمم ادامه ندادم امتحانات نیمه دومم سخت بود امتحان ندادم😞

ادامه بده عزیزم اصلا سرد نشو ، حتما از مشاور مدرسه قبلیت کمک بگیر شاید دلیل درس نخوندنت افسردگی باشه اگه تونستی به روانشناس مراجعه کن 

رشتم انسانی بود سخت بود واسمتا دهم خوندماونم دهم امتحانات نوبت دومم ندادم نمیتونستم بخونم

همه رشته ها سخته خب

الان نری ادامه بدی پشیمون میشی قطعا چون حداقل دیپلم داشته باشی برای هر کاری

تعداد کمی هستن که درس خوندن رو دوست داشته باشن ولی خب ادم باید به خودش یکم فشار بیاره نه؟

حالا که به درس علاقه نداری،برو یه مهارتی آموزش ببین،هرچی که دوست داری

همه که با دانشگاه رفتن موفق نمیشن

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
حالا که به درس علاقه نداری،برو یه مهارتی آموزش ببین،هرچی که دوست داریهمه که با دانشگاه رفتن موفق نمی ...

رفتم ارایشگری چمیدونم قالی بافی رفتم هزارتا مهارت رفتم اموزش دیدم خیاطی و .....

کار کردم یمدت ارایشگاه چون تازه کار بودم درامد نداشت ولش کردم

حتا مدرکاشم نگرفتم تا حالا حال ندارم کتابشو بخونم ازمون بدم

وای بخدا نمیدونستم اون موقع😭😂😂😂

چکار کنم اخه من

خیلی زشته بخدا از صبح چشم وا میکنم حس پوچی تا شب همیطور😂😂😂 نه کار نه درس هیچچچچ

بعد انتظار دارم یه ادم تحصیل کرده منو بگیره😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بابا یعنی چی هی حال ندارم نمیتونم فلان بیساریکم استوار و قوی باش

کار باشه درامد داشته باشه واقعا دوس دارم برم یمدت سالن کار کردم صبح تا شب سرپا بودم و کار میکردم

ولی وقتی مبینم کار نیست چه کنم

حالا برا درس واقعا حالشوووو ندارم اونو بیخبال😂