2777
2789
عنوان

داستانی که مو رو به تنم سیخ کرد🙄 دخترا لطفا به پسرا اعتماد نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 37281 بازدید | 314 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کامنت هایی که برامن گذاشتی رو دوباره بخون متوجه میشی! اول صبح روزتو با بحث شروع نکن

من یه کامنت آزاد گذاشتم و شما کامنت من رو ریپلای کردی و صحبت شروع شد. 

غیر از اینه؟ 

من برای شما کامنت گذاشته بودم که جواب دادید؟ 

به من دستور نده. 

گفتی قضاوتت کردم ، بگو چه قضاوتی بوده؟

اسی ممنون از تاپیکت امیدوارم برای دخترامون درس عبرت باشه

و از تجربه های دیگران نهایت استفاده رو ببرن 

و دچار مشکلات این چنینی نشن

با دوتا شاخه گل و دوست دارم گول  نخورن

یه مورد هم اینکه اینو بدونید پسری که واقعا از ته دل دوستون داشته باشه هیچوقت ازتون درخواستی که میدونه باعث اذیتتون میشه رو نمیکنه

متاهل🩷🍃
تاپیک سرکاریهامکان نداره دیگ کسی اینقدر احمق باشه که بره خونه طرف ملت خونه رفیقای دخترشون نمیرن چه ب ...

نه هستن عزیزم

اولا که ایشون گفت عمشون دادسرا کار میکنن

دوم اینکه منم پدرم نظامیه

ازاین پرونده ها زیاد پیش میاد متاسفانه

متاهل🩷🍃
عزیزم چندمی؟رشته ات هم حسابداریه؟منم دانشجو ترم ۳ حسابداری هستم☺

من دانشجو ترم یک هستم🫠

اما خب توی شرکت داییم حسابدارم

دارم برای کنکور تجربی میخونم و امتحان دارم

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

نه هستن عزیزماولا که ایشون گفت عمشون دادسرا کار میکنندوم اینکه منم پدرم نظامیهازاین پرونده ها زیاد پ ...

بله میدونم 

ولی میگم مگ میشه یک آدم تا این حد احمق باشه که بره خونه کسی؟

بخدا من جرئت ندارم با پسری بیرون برم خونه ک حای خود دارد

من یه کامنت آزاد گذاشتم و شما کامنت من رو ریپلای کردی و صحبت شروع شد. غیر از اینه؟ من برای شما کامنت ...

شما کلا خود درگیری دارین چند وقت پیشم با یه کاربر دیگه جنجال به پا کردین و هزارتا تاپیک براش زدین از حوصله من خارجه با شما بحث کنم عقایدتونم نگهدار برا خودت تمایلی دیگه ندارم با شما هم صحبت بشم

متاهل🩷🍃