جن__بو_داده مدیر عضویت: 1403/07/10 تعداد پست: 2071 عنوان داستانی که مو رو به تنم سیخ کرد🙄 دخترا لطفا به پسرا اعتماد نکنید | مشاهده متن کامل بحث + 18819 بازدید | 302 پست این داستان از زبون عمم هستش که دیروز واسم تعریف کردعمم تو دادسرا کار میکرد و الان لیسانس حقوق داره و این داستان راجب یه دختریههستین تعریف کنم؟ امروز | 04:27 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
little_general عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 591 یادمه وقتی این تاپیک رو زدی دلار 6 تومن بود 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 مثل بمب منفجر شدم الان همه بیدار میشن...
سوسیسـبندری۰۰ عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 1266 یه روز پسره به دختره میگه من میخام باهات ازدواج کنم فقط مادرمم باید تورو ببینه و بپسندهفقط یه مادر پ ... قضیه یک طوطی دارم روپایی میزنه ✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا میرسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم میریزد✨
little_general عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 591 پسری که بیش از اندازه تلاش میکنهبا اونی که تلاششو میکنه خیلی فرق داره😉 سنگین بود.
دخترصورتی۲ عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 1579 یادمه وقتی این تاپیک رو زدی دلار 6 تومن بود اخ قلبمچزا من یه نقداردلار نخریدم الان ۸۲ تومن شد بفروشم بدم یه زخمی خدااااا
سوسیسـبندری۰۰ عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 1266 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 مثل بمب منفجر شدم الان همه بیدار میشن... 😂😮💨 ✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا میرسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم میریزد✨
معینی۲۷پور عضویت: 1403/09/23 تعداد پست: 355 این پسره واسه دختره شال میخره گل میخره حرفای عاشقانه میزنه خلاصه هرکاری که فکرشو بکنید میکنه که اعتم ... نتيجه اخلاقی کسی براتون شال خرید میخاد اعتماد تونو بدست بیاره قبول نکنید نماد من=🌱✨️به معنی رشد و درخشش
سوسیسـبندری۰۰ عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 1266 اخ قلبمچزا من یه نقداردلار نخریدم الان ۸۲ تومن شد بفروشم بدم یه زخمی خدااااا ضرر کردی ✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا میرسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم میریزد✨
جن__بو_داده مدیر استارتر عضویت: 1403/07/10 تعداد پست: 2071 خلاصه دختره هم بدون اینکه کسی رو با خودش ببره بلند میشه میره خونه ی پسره بعد میگه مامانت کجاست؟ علکی میگه رفته حموم آبجیم داره میشورتشبعد نگو پسره داخل خونه با گوشی دوربین نصب کرده بود و اون کاری که نباید انجام میشه و از دختره فیلم میگیره
سوسیسـبندری۰۰ عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 1266 این از نوعِ مامانشه منتهی مامانش پیره نمیتونه روپایی بزنه😂 ✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا میرسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم میریزد✨
mitrax80 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 3798 خلاصه دختره هم بدون اینکه کسی رو با خودش ببره بلند میشه میره خونه ی پسره بعد میگه مامانت کجاست؟ علکی ... 😂🤦♀️ متاهل🩷🍃
little_general عضویت: 1403/10/07 تعداد پست: 591 خلاصه دختره هم بدون اینکه کسی رو با خودش ببره بلند میشه میره خونه ی پسره بعد میگه مامانت کجاست؟ علکی ... بنظرم ای دختر نه تنها نابغه نیست بلکه یه ابله با ضریب هوشی زیر ۵۰ عه🫤😂شایدم ضریب هوشی ِ یه فردی که توو کماعه!بابا مگه میشه انقدر ضایع نفهمه قضیه بو داره؟
سوسیسـبندری۰۰ عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 1266 خلاصه دختره هم بدون اینکه کسی رو با خودش ببره بلند میشه میره خونه ی پسره بعد میگه مامانت کجاست؟ علکی ... یک دختر نوزده ساله نابغه و باهوش(اینقدر باهوش بود نتونست این نقشه رو درک کنه) ✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا میرسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم میریزد✨