2777
2789
عنوان

داستانی که مو رو به تنم سیخ کرد🙄 دخترا لطفا به پسرا اعتماد نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 18819 بازدید | 302 پست
یه روز پسره به دختره میگه من میخام باهات ازدواج کنم فقط مادرمم باید تورو ببینه و بپسندهفقط یه مادر پ ...

قضیه یک طوطی دارم روپایی میزنه

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این پسره واسه دختره شال میخره گل میخره حرفای عاشقانه میزنه خلاصه هرکاری که فکرشو بکنید میکنه که اعتم ...

نتيجه اخلاقی کسی براتون شال خرید میخاد اعتماد تونو بدست بیاره قبول نکنید

نماد من=🌱✨️به معنی رشد و درخشش

خلاصه دختره هم بدون اینکه کسی رو با خودش ببره بلند میشه میره خونه ی پسره بعد میگه مامانت کجاست؟ 

علکی میگه رفته حموم آبجیم داره میشورتش

بعد نگو پسره داخل خونه با گوشی دوربین نصب کرده بود و اون کاری که نباید انجام میشه و از دختره فیلم میگیره

خلاصه دختره هم بدون اینکه کسی رو با خودش ببره بلند میشه میره خونه ی پسره بعد میگه مامانت کجاست؟ علکی ...

بنظرم ای دختر نه تنها نابغه نیست بلکه یه ابله با ضریب هوشی زیر ۵۰ عه🫤😂شایدم ضریب هوشی ِ یه فردی که توو کماعه!

بابا مگه میشه انقدر ضایع نفهمه قضیه بو داره؟

خلاصه دختره هم بدون اینکه کسی رو با خودش ببره بلند میشه میره خونه ی پسره بعد میگه مامانت کجاست؟ علکی ...

یک دختر نوزده ساله نابغه و باهوش

(اینقدر باهوش بود نتونست این نقشه رو درک کنه)

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨