2777
2789
سلام امضاتون نوشته بود اگه سوال رزمی داشتین بپرسین،ممنون میشم راهنمایی کنید،من چنتا تاپیک زدک،خوب را ...

سلام ببین معمولا اونا ک تیم ملی هستن از سن پایین شروع به کار کردن خب اما هیچ وقت برای شروع دیر نیست 

شما شروع کن ب کار کردن قشنگ بچسب بهش و کار سعی کن وقتی حرفه ای شدی مسابقات مختلف بری و خودتو نشون بدی 

کمربند مشکی هم بستگی ب خودت داره هر کمربندی ی آزمون باید بدی و اگر قبول بشی کمربند جدید میگیری ک اون به خودت بر میگرده ولی در کل شروع کن 

سوال رزمی داشتید بپرسید🌹

سلام ببین معمولا اونا ک تیم ملی هستن از سن پایین شروع به کار کردن خب اما هیچ وقت برای شروع دیر نیست ...

ممنون

تو ورزش ترو فرزم

9سالگی کنگ فو هم کار کردم ،ولی چنتا رشته دیگه ادامه دادم

ولی تکواندو رو دوست دارم

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونتو ورزش ترو فرزم9سالگی کنگ فو هم کار کردم ،ولی چنتا رشته دیگه ادامه دادمولی تکواندو رو دوست دار ...

عالیه اگر هم سابقه داری ک رزمی کار کردی خیلی جلو تر میفتی 

سوال رزمی داشتید بپرسید🌹

یآدم رفت اینم بگم ک حتما هدفی ک داری برا مربیت بگو تا برنامه بهت بده و تمرین داشته باشی

اره دوست دارم به عنوان ی ورزش حرفه ای دنبال کنم

حتما میگم 

ممنون

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗

سلام سوال داشتم درمورد پسرم ده سالشه میخواستم بفرستم رشته رزمی از چه رشته ای شروع کنه بین کاراته وتکواندو کدومش بهتره...ورزش فقط فوتبال رفته وشناخت...ژیمناستیک وبسکتم رفت ادامه نداد..

سلام سوال داشتم درمورد پسرم ده سالشه میخواستم بفرستم رشته رزمی از چه رشته ای شروع کنه بین کاراته وتک ...

سلام تکواندو بزار بره

سوال رزمی داشتید بپرسید🌹

مممکن.. ضربه به صورت نمیزنن

خب ببین رزمی هر رشته ای امکان مصدومیت داره

تکواندو نسبت به کاراته جذاب تره

اما کاراته ی سبک داره به اسم کودو ی رشته کاملا آزاده از ضربات آرنج و زانو بگیر تا فنون پرتابی اما ی کلاه داره ک شیشه ای هس و صورت اصلا آسیب نمیبینه 

سبک کنترلی هم داره کاراته ک زیاد جذاب نیس و بنظرم بین کودو و تکواندو یکیش بفرست ک من پیشنهادم تکواندو خطرش از کودو خیلی کمتره

سوال رزمی داشتید بپرسید🌹