2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا کسی که قهرمان نینجاست چه ورزشی مناسبه که المپیک هم داشته باشه؟ و فایت نداشته باشه بخصوص ضربه به ...

خب ببین نینجا حالت نمایشی و دفاع شخصیه خب تو رشته ای مثلا مث تکواندو خوبه برات اما ضربه به صورت نداشته باشه هست رشته ولی المپیک نیس

سوال رزمی داشتید بپرسید🌹

دبگه تازه کار نیسی ک مربی بخای خودت بلدی همه چیو فق تمرین باید بکنی

اره فداتشم ❤️ ممنون ازت ،،البته بیشتر اوقات با برنامه جم لایف ورزش میکنم خیلی خوبه

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
اره فداتشم ❤️ ممنون ازت ،،البته بیشتر اوقات با برنامه جم لایف ورزش میکنم خیلی خوبه

میتونستی کنار جوجیتسو رشته دیگم کار کنی عالی بود 

سوال رزمی داشتید بپرسید🌹

من ژیمناستیک و والیبال هم رفتم

عالیه ولی ببین الان درگیری تو خاک بلدی رشته ای ک جوجیتسو بدرد میخوره توش mma و کودو 

حالا من کودو بیشتر پیشنهاد میکنم چون صورتت آسیب نمیبینه

سوال رزمی داشتید بپرسید🌹

عالیه ولی ببین الان درگیری تو خاک بلدی رشته ای ک جوجیتسو بدرد میخوره توش mma و کودو حالا من کودو بیش ...

اره خودمم خیلی دوست دارم اما هیچی مثل باشگاه نمیشه دارم رو مخش کار میکنم چند وقته امیدوارم راضی بشه ادامه بدم

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
اره خودمم خیلی دوست دارم اما هیچی مثل باشگاه نمیشه دارم رو مخش کار میکنم چند وقته امیدوارم راضی بشه ...

آره اگر بخای این دو تا رشته ک گفتم کار کنی حتما مربی میخای ی مربی خوب

سوال رزمی داشتید بپرسید🌹

سلام

امضاتون نوشته بود اگه سوال رزمی داشتین بپرسین،ممنون میشم راهنمایی کنید،من چنتا تاپیک زدک،خوب راهنمایی نکردن

تقریبا19سالمه

اگه از الان تکواندو رو جدی شروع کنم جای پیشرفت داره؟

تاچه سنی میشه تکواندو کار کرد؟مثلا فوتبال 35به بعد خداحافظی میکنن..

چه مدت طول میکشه به کمربند مشکی بگیرم؟

کسایی که مسابقات کشوری شرکت میکنن یا ملی ،همشون از بچگی کار کردن؟

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗