[QUOTE=366132511]شما برای همه نسخه نپیچ. اینجا همه به روز هستند اما بعضی چیزها اصول داره قانون داره رعایت میکنن غیر ا ...[/Qحق با شماست ب نظرم تف. سربالا نیست تف تو صورت کسی هست ک حرف مفت برا خصوصی ترین چیز مردم میزنه. استارتر باید مثل من باشه کسی اخم نکنه ک هیچ همه هم خوشحال باشند. البته طبیعیه دیگه چطور پسر دختر رو بهم محرم میکنن ی جا میخوابن ایراد نداره رابطه دارن شب یا روز باهمن زشت نیست دیگه ی نطفه شکل گرفته زشته
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
انقد نترس منم اینجوری بودم حتی یبار شوهرم شیرینی خرید منکه عاشق شیرینی بودم همین ک یکیشونو اومدم بزا م دهنم یهو حالم بد شد جوری ک واقعا شک کردیم باردارم از تو خیابون رد میشدم یهو بویی حس میکردم حالم بد میشد و..... چقد بد بود 😂😂 اما هیچی نیود توعم نگران نباش اگ هفت روز از موعودت گذشته بیبی چک بزن درسته
[QUOTE=366132511]شما برای همه نسخه نپیچ. اینجا همه به روز هستند اما بعضی چیزها اصول داره قانون داره ...
انصافا حرفت هزارتا لایک داشت
ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡
حالا شده اینو باید قبل فکر میکرد اگر بچه ای باشه کشتن راهش نیست
بله اون که صد در صد گناه کبیرس ، اگر خدایی نکرده همچین کاری بخواد بکنه سند نابودیت زندگیشو امضا کرده به چشم دیدم که میگم سخت بچه تاوان سنگینی داره خیلی سنگین