2777
2789
عنوان

چرا نینی سایت همش شده اخلاق بد شوهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 31 پست
تمام اینا برمیگرده اول به نوع رفتار خودمون با همسرمون بعدش اگه به اخلاق ما ربطی نداشت و ما خوب بودیم ...

درسته صدرصد ولی من به چشم دیدم زنایی که ساکت بودن و مهربون ولی مرداشون ی ادم عقده ای کثیف بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته صدرصد ولی من به چشم دیدم زنایی که ساکت بودن و مهربون ولی مرداشون ی ادم عقده ای کثیف بوده

بله متاسفانه ازدواج عین یه هندونه سر بسته هستش تا وقتی نری داخل نمیفهمی چه خبره

متاهل🩷🍃
من ترس از ازدواج افتاده به جونم واقعن

ازدواج الان ترسناک شده واقعا

من که به خدا میگم اگر میتونم بچمو درست تربیت کنم تا بعدا به کسی آسیب وارد نکنه به من بچه بده! میگم اگر قراره به واسطه بچم من و شوهرم به کسی ظلم کنیم بهمون بچه نده! بعضیا بجای بچه یه مشت حیوونه خودشیفته تربیت میکنن،خودشون هم به واسطه بچه هاشون به دیگران ظلم میکنن، معلومه که وصلت با اینا ترسناکه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ازدواج الان ترسناک شده واقعامن که به خدا میگم اگر میتونم بچمو درست تربیت کنم تا بعدا به کسی آسیب وار ...

عزیزم شما لایق بهترین بچه ای و انشالا هرچی مراد دلته بهش برسی منم همینو از خدا خواستم

عزیزم شما لایق بهترین بچه ای و انشالا هرچی مراد دلته بهش برسی منم همینو از خدا خواستم

الهی آمین

ممنون عزیزم

ان شاءالله شما هم یه همسر خوب و مومن که یه خانواده خوب و خداترس داره نصیبت بشه!

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم