2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رنگش زیاد نمیمونه بعدش فقط رنگ دکلره میمونه که خیلی بد رنگه

حواست به این هم باشه...

دلم باران، دلم دریا، دلم لبخندِ ماهی‌ها، دلم اِغوایِ تاکستان به لطفِ مستیِ انگور، دلم بویِ خوشِ بابونه میخواهد...

بد و خوبشو نمی‌فهمم! 

موهاتو رنگ کنی به کسی چه ربطی داره آخه؟!

ولی از نظر سلیقه ای میگم حیفه! 

برای اینکه رنگ های فانتزی قشنگ بشن باید دکلره کنی و الآن واقعا حیف موهای قشنگ و سالمته. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
خیلی قشنگ بود:)))شات گرفتم از تاپیکت بمونع برام🥲❤️

باور کن این مردم ب خودشون بیشتر اهمیت میدن تا زندگی بقیه فقط برا سرکرمی بقیه رو سوژه میکنن

تو هرجور زندگی کنی پشت سرت حرفه

من نمیدونم خانواده تو چطورین خانواده من وحشتناک مذهبی بودن و تنها دختر سرکش تو کل خانواده پدر مادری من بودم

همه ما یبار زندگی میکنیم

همه اونایی ک پشت سرمن حرف زدن جلوپام سنگ انداختن دختراشون بعد اینهمه سال عین من میچرخن

درنهایت باوراشون عوض شد شایدم فهمیدن اشتباه میکردن نمیدونم

ولی من خوشحالم ک باعث این تغییر بزرگ بودم من مچاله شدم ولی بعدش همه ازاد شدن😂

اندی: یه چیزی هست درون تو که اونا نمیتونن بهش برسن یا لمسش کنن،اون ماله توعه !رد : درباره چی صحبت می کنی؟اندی: امید ⭐️🐋                                                       وطنم رها خواهی شد شاد خواهی شد..✨                            من یه دختر آزاده ام🙋🏻‍♀️ ‌/                                                   🌸اتفاقا ناراحت شو،بذار حس غم و دلتنگی و عصبانیت خفه ت کنن،اون آهنگی که غمگینت میکنه چون باهاش خاطره داری رو پونصد بار گوش بده،تمام اتفاقای بدی که بهت آسیب زدنو هرشب قبل خواب مرور کن.برای نبودن یه آدم تو زندگیت که هنوز توی قلبت نمرده غصه بخور،با کله برو توی خطر،توی تمام حسای بد و با سلول سلول بدنت حسشون کن. احساساتتو نادیده نگیر. با تموم وجود زندگیشون کن تا تایم طولانی که باید برای اتفاقای بد بگذرونی بگذره.تا بتونی برای همیشه بپذیریشون و یه نفس راحت بکشی. تا توی ذهنت برات تموم شن یجا.فرارنکن.واسا از حقیقتای تلخ زندگیت و احساساتت کتک بخور.چون اگه نادیدشون بگیری تو ذهنت برات حل نشن،یا یه مدت براشون ناراحت نمونی حسودیشون میشه و دیر یا زود دوباره بهت حمله میکنن و نابودت میکنن،به تازگی روز اول..🌸
نه بد نیستالبت اگ مدرسه به قطعات مساوی تقسیمش نکنه چون زمان ما اینجوری بود البت مقاومت هم میکردیماا

گذشت اون زمان خواهر! 

یادمه هر روز مدیرمون با دقت نگام می‌کرد می‌کفت چرا ابروهات هنوز در نیومده!!! 

بچه هایی که پایین موهاشون دکلره بود همه توی سال رنگ تیره میذاشتن! 

الآن دم مدرسه هه که می‌رم همه سبز و آبی هستند😅🤦🏻‍♀️

احساس می‌کنم مال عصر بوقم!

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 

اگ بخوایی اینجوری فک کنی تا آخر عمرت هیچکاری نباید بکنی 

خودت و الویت زندگیت بزار نه دیگری رو 

اگ حالت و خوب میکنه و اسیبی به کسی نمیزنی سوال نداره دیگ

دقیقا در همان جایی که بیشترین ترس را احساس می کنید بزرگ ترین فرصت برای رشد پنهان است. (یونگ) 🧠❤️
باور کن این مردم ب خودشون بیشتر اهمیت میدن تا زندگی بقیه فقط برا سرکرمی بقیه رو سوژه میکننتو هرجور ز ...

خانواده من اوکین ولی سخت گیر به تمام معنا یعنی یه کار میکنم انقدر منو دق میدن بعد میگن مبارکه یا انقدر غر میزنن منت میزارن تا کوتاه میان