2777
2789
اگه درست جای گذاری نشه امکان بارداری هستو اینکه هیچ راهی صدرصدی نیستمن عمم رو قرص باردار شد😂🤦‍♀️

😂😂😂😂من خودم تخم تنبل و اینکه پریودم نامنظم هروقت دیرتر پریود بشم هم خودم هم همسرم از استراس سکته میکنم 😂

😂😂😂😂من خودم تخم تنبل و اینکه پریودم نامنظم هروقت دیرتر پریود بشم هم خودم هم همسرم از استراس سکته ...

خیلی بدههههه😂🤦‍♀️

من عقدم

بیشتر تر از همه استرس میگیرم

میخوام برم بزارم ولی میترسم درد داشته باشههه

متاهل🩷🍃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بدههههه😂🤦‍♀️من عقدمبیشتر تر از همه استرس میگیرممیخوام برم بزارم ولی میترسم درد داشته باشههه

واای من خودم ب خاطره ترس خجالتم 7 ماه امروز فردا میکنم 

خارج از رحم خیلی دردناک واقعا ترسناک چند وقت دستگاه گذاشتید؟

من چهارپنج ماهه 

مشکل دهانه رحمم دارم ،برای بارداری سرکلاژ شدم 

به سختی برام کارگذاشت یه بارم گفت جابه بجاشده دوباره ،تنظیم کرد .دردسر هم داره راحت نیست

آره بخدا دیگ استراس نمیکشی من خودم بچه دوست دارم اما تو شرایط نمیشه بچه‌دار شد

ارع واقعا بچه دار شدن تو این وضع اقتصادی و تورم کاملا اشتباهه فقط زندگی یه بچه رو تلخ میکنی

من و همسرم قول دادیم تا زمانی که مطمئن نشدیم که میتونیم آینده بچمونو تضمین کنیم اصلا به بچه دار شدن فکر نکنیم

متاهل🩷🍃
من تنها مشکلم نامنظم پریودیم هست مشکل دیگ ندارم خداشکر

اونو تنظیم میکنه 

خوبه خداروشکر ،منم مشکل داشتم ،الان چهل روز یه بارپریود میشم فعلاراضیم البته گفته دوباره برم ببینه تکون نخورده 

قبلا چندماه یه بار بود یاباید دارو میخوردم 

ارع واقعا بچه دار شدن تو این وضع اقتصادی و تورم کاملا اشتباهه فقط زندگی یه بچه رو تلخ میکنیمن و همسر ...

آره بخدا خیلی سخت شد همه چیز گرون شد تو این شرایط باید همسرمون درک کنیم واقعا حق داشتن ازدواج نخوان بکن تد این شرایط خیلی سخت میکنه همه چیز