2777
2789
عنوان

شام مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 45 پست
بچه ها شمام بعد خوردن فسنجون احساس خیلی سنگینی میکنید؟حالت تهوع اینا چی؟طبیعیه؟کلا با همین یه غذا ای ...

ارع منم اینجوری میشم چون بسیار سنگین و چربههه و این چربیه بیش از اندازش باعث حالت تهوع میشه

متاهل🩷🍃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعضیا اینجورین من سالهاست مهمونی ندادم

آخه توی این شرایط بد واقعا امکانش نیست 

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بخیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

اخه من تاحالا نرفتم خونشون ولی شوهرم ب خاطر ی مسبله ایی ی بار رفته مثل تینکه سنگ تموم گذاشتن اینم نی ...

خب عشقم اینطوری هم خسته میشی هم خیلی باید خرج کنید 🤦‍♂️

بده غذای سوم و همسرتون خودشون درست کنن😂والا

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بخیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

شعر میگی؟؟کدوم ضد نقیض دقیقا؟؟؟

درست صحبت کن اینجا چاله میدون نیست هرجور دلت میخواد جواب بدی بی احترامی کردم مگه؟!

منم بلدم مثع خودت جوابتو بدم منتها تربیت خانوادگیم اجازه نمیده

بسلامت...!

متاهل🩷🍃