2777
2789
عنوان

مشاوره روانشناسي كودك و نوجوان

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 41 پست
سلام شبتون بخير حساس بودن كودك دلايل متفاوتي مي تونه داشته باشه،دقيقا بهم بگيد حساسيت منظورتون چيه

اگه باباش مربض بشه همش بالاسرش گریه میکنه اگه کوچکترین خط وخشی به ماشین بیفته ناراحت میشه وگریه میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهرزادم 4 سالشه پرخاشگره لجبازه عصبیه البته مامانشم عصبیه دیدم چندباری تنبیه بدنیش هم کرده 

خیلی وابستس اصلا دوس نداره تنها بازی کنه حتی نقاشی بکشه همش میگه خواهرم کنارش باشه حتی شب موقع خواب بدون خواهرم نمی‌خوابه جفتشون عصبی شدن دیگه 

خدایا چاکرم دوباره معجزه کردی ❤️

دختر۷سالم خیلی حرفای بزرگا را گوش میکنه ودخالت میکنه چیکارش کنم؟

در اين سن توي دختر بچه ها معولا طبيعي خيلي واكنش هاي حساس نشون نديد و سعي كنيد با صبوري و توضيح دقيق براش شفاف كنيد 

پسرم هشت سالشه و نسبت به من خیلی با خشونت رفتار می کنه چنگ می ندازه گاز می گیره و مشت و لگد می زنه تو خانواده کسی رو نداریم که همجین رفتارایی بکنه و اون یاد گرفته باشه و فقط هم با من این کارو می کنه من و همسرم با هر روشی تشویق تنبیه آرامش بازی باهاش رفتار می کنیم این عادت رو ترک نمی کنه و با اینکه به شدت مخالف کتک زدنم حتی یکی دوبار زدمش ولی اصلا انگار نه انگار دیگه نمی دونم چه باید بکنم

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

من دکترم میگه مرزی ام ۶ ماه دارو خوردم الان ول کردم کلا هر روز یه جوری ام بعضی وقتا خیلی با انگیزه و سرخوش بعضی وقتایی دیگه خیلی بی حس و بی انگیزه که تو این مواقع که هر چی که بهش علاقه داشتم و ول میکنم خیلی چیزا رو ول کردم تا حالا نمی‌خوام بازم درس و کنکور و بذارم کنار داروهامم که قطع کردم(خودسرانه) وزنم خیلی زیاد شده 

چون همیشه خودمو اوکی نشون میدم پیش خانوادم وقتی میرم پیش دکتر و دارو میخورم حس میکنن دارم ادا در میارم و چیزیم نیست ولی علائم جسمیمم خیلی زیاد نمی‌دونم چجوری حالشون کنم به خاطر اینا سرد شدم حوصله ندارم برم دکتر

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه باباش مربض بشه همش بالاسرش گریه میکنه اگه کوچکترین خط وخشی به ماشین بیفته ناراحت میشه وگریه میکن ...

اين حساسيت بيش از انداره در اينده براي دخترتون ممكن مشكل ساز بشه پيشنهاد مي كنم حتما به يك مشاور كودك ارجاع كنيد

پسرم هشت سالشه و نسبت به من خیلی با خشونت رفتار می کنه چنگ می ندازه گاز می گیره و مشت و لگد می زنه ت ...

خشم و خشونت ممكن از ارضا نشدن برخي از نياز هاي كودك باشه در واقع بايد ريشه يابي كنيد كه چه نيازي در كودك شما برطرف نميشه 

من دکترم میگه مرزی ام ۶ ماه دارو خوردم الان ول کردم کلا هر روز یه جوری ام بعضی وقتا خیلی با انگیزه و ...

متوجه حال و تغيير حالتتون شدم اما قطع خودسرانه دارو ممكن كه شمارو دچار مشكل كنه پيشنهاد مي كنم روند درمانتون رو ادامه بديد قطعا نياز به صبر و حوصله داره و تنها كسي كه مي تونه كمكتون كنه خودتون هستيد

خواهرزادم 4 سالشه پرخاشگره لجبازه عصبیه البته مامانشم عصبیه دیدم چندباری تنبیه بدنیش هم کرده خیلی وا ...

لجبازي و پرخاشگري نتيجه ارضا نشدن نياز هاي كودك و تنبيه بدني كودك اون رو تشديد مي كنه پيشنهاد مي كنم حتما مشاور كودك ارجاع كنيد

متوجه حال و تغيير حالتتون شدم اما قطع خودسرانه دارو ممكن كه شمارو دچار مشكل كنه پيشنهاد مي كنم روند ...

آها ممنون واسه توضیح تون 

یه مشکل دیگه هم که دارم اینکه بیرون رفتن خیلی اذیتم می‌کنه وقتی میبینم همه دوست دارن پارتنر دارن و یا شادن خیلی خیلی اذیت میشم حالم بد میشه از ترس این نمیتونم بیرون برم حتی فضای مجازی هم با هزار تا ترس و لرز چک‌ میکنم بعضی وقتا خیلی دلم میخواد برم بیرون ولی نمیتونم مگر اینکه کار ضروری داشته باشم!چیکار کنم این مشکلم رفع بشه؟به خاطر این مشکلم کار کردن،بیرون رفتن کلا همه چی برام سخت شده مدام اذیت میشم نمیتونم به کسی بگم چون میگن حتما عقده ای هستی یا حسودی...واقعا اذیتم نمی‌دونم چیکار کنم شما راه حلی دارید؟

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب من کودک محسوب نمیشم ۱۹ سالمه اما خب ترس از طردشدگی دارم راهکارش چیه؟

یا اینکه فداکاری زیاد میکنم و بقیه رو توی اولویت قرار میدم و این به شدت حالمو بد می‌کنه چون اگه ی کاری برای کسی انجام ندم یا اینکه از من کمک نخواسته احساس میکنم آدم بدی ام و خیلی حس بدی هست .

گاهی احساس میکنم داره بهم ظلم میشه یا سواستفاده میشه از مهربونیم . 

حتی به بچه ها هم نمیتونم نه بگم ، اگه کاری که خودم تو کوچیکی دلم میخواست انجام بدم ی بچه رو ببینم بخواد انجامش بده هر جور شده سعی میکنم کمکش کنم حتی اگه به این معنی باشه که من باید فداکاری کنم . 

کلا مشکل چیه ؟ به خاطر کودکیمه ؟خودم خوب نمی‌دونم 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )