2777
2789
عنوان

بیست و یک سالمه اما احساس پیری میکنم😀

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 182 پست
ماشاالله چقد پیر ریخته تو تاپیک با این حساب من که 23 سالمه مامان بزرگ تاپیکم خوبه شما ها بچه ندارین ...

خواهر دوسال بزرگتریا فقط 🤣

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش ترس از وجود اشنا نداشتیم و عکس میذاشتم ببینیم وضعیت قیافه هامون در چ حاله با اینهمه تعریفی ک کرد ...

اره واقعا 

یکی تو سایته ک میترسم منو بشناسه و گر ن عکس میزاشتم

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

توی وضعیت روحی خییییییییلی بدی ام ب هزار و یک دلیل

دعا میکنم هر مشکلی داری ایشالا حل بشه گلم❤️🥲

منم زیر چشم هام گود رفتهموهامم یه مدته ریزش پیدا کرده از فکر و خیال

من زیر چشام عین بختم سیاه شده🤣🤣🤣🤣

دختر من ۲۱ سالشه انگااااار هنوز ده سالشه بخور بخواب ...عشق و حال دنیا رو میکنه ....شما هنوز بچه اید ...

هعی خاله جان 

از تو مغزمون خبر نداری چی میگذره توش 

امروز شاید بیشتراز همه عمرم آهنگ گوش دادم با صدای بلند 

ک صدای مغزمو نشنوم 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

دعا میکنم هر مشکلی داری ایشالا حل بشه گلم❤️🥲

فدات 🫂

همچنین ❤️‍🔥 

من ۱۹ سالمه متولد ۸۴ . حس پیری رو ۱۵ سالکی داشتم 😂الان بیشتر خستمه از بس سعی میکنم دنبال شغل بگردم ...

منم وزنم داره بالا میره پس چیزایی که دوست دارم و نمیتونم بخورم😒

چه شغلایی مد نظرته؟

ای کاش نمیرفتم دانشگاه و میرفتم ی کار درست حسابی پیدا می کردم ۴ساللللم هدر رف

وای دقیقا اصلا جوری شده ادم حوصله خودشم نداره چه برسه بچه ولی خب خداروشکر بچم خوبه ماشالله فضول نیس ...

الهییی خداحفظش کنه