2777
2789
عنوان

بیست و یک سالمه اما احساس پیری میکنم😀

| مشاهده متن کامل بحث + 1147 بازدید | 182 پست
ماشاالله چقد پیر ریخته تو تاپیک با این حساب من که 23 سالمه مامان بزرگ تاپیکم خوبه شما ها بچه ندارین ...

من که ۲۶ سالمه بچم سه سالشه دیگه فسیل شدم پس 😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فروردینفک کنم از همه ی ۸۲ ای های تاپیک بزرگترم

تا اینجا من از همه کوجیکتر

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

هعی سخته ولی میگذرونم کاش منم میرفتم دانشگاه 💔

بخدا هیچی نیست تو دانشگاه خودمم پشیمونم از رفتنم

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂

من ۱۹ سالمه متولد ۸۴ . 

حس پیری رو ۱۵ سالکی داشتم 😂

الان بیشتر خستمه از بس سعی میکنم دنبال شغل بگردم یا تولید محتوا از اون طرف موقع استرس کلی چیز میخورم همینجور داره وزنم بالا می‌ره اما نمی‌تونم برم  ورزش چون همین الآنم کلاس زبان میرم هم دانشگاه امتخاناتش داره شروع میشه اصلا وقت نمیشه . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

بخدا هیچی نیست تو دانشگاه خودمم پشیمونم از رفتنم

ولی من از بچگی آرزوم بود 

شوهر کردم و بدقولی کرد و نذاشت 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

وای دقیقاهمش به این فکر میکنم اصلا یزمان بجه دار شدم عصاب بچه داری خواهم داشت؟من میخواستم مامان قرتی ...

وای دقیقا اصلا جوری شده ادم حوصله خودشم نداره چه برسه بچه ولی خب خداروشکر بچم خوبه ماشالله فضول نیس زیاد یکم بهونه گیره البته الان کوچیک دیگ نمیدونم انشالله بزرگیش چقد فضول باشه 😂😂😂😍

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

کاش ترس از وجود اشنا نداشتیم و عکس میذاشتم ببینیم وضعیت قیافه هامون در چ حاله با اینهمه تعریفی ک کردیم

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

نه واقعا وقتی ب همسنای خکدم نگاه میکنم از لحاظ ظاهری خیلی پیر ترم ازشون شاید مث ی زن ۳۰ ب بالا😔

فداتشممم🥲🥲

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂