آیلار_هستم مدیر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 14908 عنوان بیست و یک سالمه اما احساس پیری میکنم😀 | مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 182 پست از نظر ظاهری نه بلکه از نظر روحیحس میکنم عمرم داره تباااااه میشهجالبه نه؟😐 به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️🩹.عقد💕🫂 1403/10/09 | 02:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
as82 عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 765 بیخیال بخدا هیچی ارزششو نداره قهر بمونین فردا بیدار شدی اشتی کن باهاش😁 اگه جریان بشنوی بهم حق میدی تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچهی کارم، گمنامم، پینهی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریدهی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینهی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاریام نمادِ جرات❤️🔥
آیلار_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 14908 راستی اسی ترکی؟؟ آخه اسمت ترکیه ترکم اره😁 به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️🩹.عقد💕🫂
as82 عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 765 ترکم اره😁 ترک کجا؟ تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچهی کارم، گمنامم، پینهی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریدهی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینهی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاریام نمادِ جرات❤️🔥
آیلار_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 14908 اگه جریان بشنوی بهم حق میدی عه🥲 به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️🩹.عقد💕🫂
آیلار_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 14908 ترک کجا؟ طرفای تبریز به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️🩹.عقد💕🫂
آیلار_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 14908 مرسی عزیزم اره بابا صد درصد خیالش راحت باشه به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️🩹.عقد💕🫂
زنی_از_جنس_شیشه عضویت: 1397/06/19 تعداد پست: 10429 الان احتیاج داشتم به اینحرفا مرسی واقعا🥰❤️ من مطمئنم که تو میتونی بی اندازه موفق باشی و خوشبخت. فقط کافیه بخوای توکل یاده نره. اون خدایی که بالای سرمونه بدون وقفه حواسش بهمون هست. فقط کافیه صداش کنیم. If it’s not making me happy or making me better, I’m busy
as82 عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 765 طرفای تبریز وای ک چقد تبریز دوست دارم البته تا حالا نرفتم ولی ان شاءالله در اولین فرصت میرم تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچهی کارم، گمنامم، پینهی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریدهی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینهی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاریام نمادِ جرات❤️🔥
آیلار_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 14908 من مطمئنم که تو میتونی بی اندازه موفق باشی و خوشبخت. فقط کافیه بخوای توکل یاده نره. اون خدایی که با ... ❤️❤️❤️ به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️🩹.عقد💕🫂
آیلار_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 14908 وای ک چقد تبریز دوست دارم البته تا حالا نرفتم ولی ان شاءالله در اولین فرصت میرم کجایین قدمتون روچشم🥲❤️ به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️🩹.عقد💕🫂
as82 عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 765 کجایین قدمتون روچشم🥲❤️ زاهدانم تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچهی کارم، گمنامم، پینهی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریدهی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینهی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاریام نمادِ جرات❤️🔥
آیلار_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 14908 زاهدانم چقدر دوریم😁 به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️🩹.عقد💕🫂
آیلار_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 14908 زاهدانم هوا چطوره اونجا به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️🩹.عقد💕🫂
as82 عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 765 البته ن فقط تبریز واسه همهی شهرهای ایران همینجوری ذوق دارم 😁 تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچهی کارم، گمنامم، پینهی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریدهی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینهی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاریام نمادِ جرات❤️🔥