2777
2789
عنوان

خانوما

106 بازدید | 31 پست

صادقانه بگید خودتون یا اطرافیانتون کسی هست که شوهرشو با دعا کشونده سمتش یعنی دعا گرفته که این رفته خواستگاریش و الان زندگیشون خوبه آخه میترسم که بعدش جدایی باشه آخه از اپل با خواست خدا نبوده و دعا بوده نظرتون؟

با بال کوتاه. پی پرواز بلند! :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کسی نمیاد بگه ک 

مام اگه حدثی بگیم گناهشو میشوریم

ولی اینو دقیق میدونم میگم

یکی شوهرش بهش خیانت کرد روش زن صیغه کرد و خونه نمیاد و با زنه خونه گرفتن و ۱۰ ساله زندگی میکنن شوهره زنه  اول را انداخته رفته حالام میخواد طلاق بده زنه اولو

زنه اول  میلیونی پول دعا و طلسم و اینا میده شوهرشو برگردونه هیچ اثری نداشتن که هیچ تازه شوهرش دعا هارو پیدا کرده بوده و وضع بدترم شده به عالمه کتکش زده

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

نظرتون چیه به جز اینجا کسی رو ندارم حرف دلمو بزنم اگه برا کراشم دعا بنویسم بعد میاد میگیرم میگم ازدو ...

بنظرم تو تلاش کن ازخدا بخواه صلاح باشه خودش میاد

با دعا و اینا نمیشه کاری کرد ضررش به خودت میرسه

بلکه صلاحت نیست ک‌جور نمیشه ازدواج کنی باهاش

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

من ب شخصه ب این‌رسیدم ک دونفر رو هیچ چیز جز تقدیر نمیتونه بهم‌برسونه هیچ دعا و جنبل و جادویی نمیتونه ...

منم همین فکر رو میکنم میگم شاید یکی بهتر خدا برام کنار گذاشته بخاطر همین میترسم با جادو بیارمش تو زندگیم

بنظرم تو تلاش کن ازخدا بخواه صلاح باشه خودش میادبا دعا و اینا نمیشه کاری کرد ضررش به خودت میرسهبلکه ...

از خدا که می‌خوام

ولی خودم از دستم کاری بر نمیاد