2777
2789
عنوان

دخترم مدام بالا میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 21 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادرعزیز 

بچه کم ابی میگیره یاقندش میافته 

عوارض داره اسهال واستفراغ بدون درمان رهاش بکنی 

دارو بهش بده حتما ،خدای نکردن دراثر افت قندتشنج کنه چکارمیکنی باغصه خوردن چیزی حل میشه؟ درمان باید بکنی

دارو نوددرصد جواب میده 

مادرعزیز بچه کم ابی میگیره یاقندش میافته عوارض داره اسهال واستفراغ بدون درمان رهاش بکنی دارو بهش بده ...

اخه بدون دکتر چطوری دارو بدم ،اخه پسرمم خواب نمیتونم الان ببرمش دکتر ،مجبورم بزارم صبح بشه،مننون که گفتی اینارو عزیزم نمیدونستم ،اسهال دیگه نداره ،دیشب داشت 

اخه بدون دکتر چطوری دارو بدم ،اخه پسرمم خواب نمیتونم الان ببرمش دکتر ،مجبورم بزارم صبح بشه،مننون که ...

خواهش میکنم عزیزم ،پدرش بگو ازداروخانه شبانه روزی ،بگه برای بچه هشت ساله استفراغ دارو بدن ،میدن 

برای اسهال پودر او ا اس میدن ،هزینه زیادی نداره 

اگه امروز کلا استفراغ کرده واب نتونسته بخوره ،بی حاله ،همین الان باید براش دارو بگیری یا باپدرش ببره دکتر 

من بچه کوچیک دارم ،خودم نرفتم باشوهرم می فرستم اولی بره دکتر،مریض بشن هردو باهم

خواهش میکنم عزیزم ،پدرش بگو ازداروخانه شبانه روزی ،بگه برای بچه هشت ساله استفراغ دارو بدن ،میدن برای ...

دیشب اسهال داشت خیلی شدید نه ،روز هم کلا اوکی بود خوب بود ،اسهال نداشت دیگه ،تا اینکه اخرشب افتاد بالا اوردن 

صبرمیکنم میبرمش دکتر ،چون تا حالا ندادم داروی استفراغ

ممنونم از راهنماییت ،لطف کردی