2777
2789
عنوان

از این شرایط خستم

136 بازدید | 28 پست

مامانم فوت کرده من موندم با یه بابای اذیت کن بهش میگم خونه ای که. قم داری بفروش یه خونه هم شهر خودمون بخر یه خونه ام همونجا برا خواهر برادرا ناتنی که دارم بخر. اصلا گوش نمیده داداشم معتاد انداخته بیرون از خونه خودش داداشمم بدتر از بابام به هیچ صراطی مستقیم نیست هرچی میگیم ترک کن تو الان جونی گوش نمی‌ده دلم براش میسوزه و کاری نمیتونم کنم بابام یه هزار تومن بهم نمیده همه این سالا خرج همه چی با مامانم بود بابام هیچی یعنی حاضر نیست خرج هیچی رو بده مامانم که فوت کرده اصلا نگفته بچه خرج داره هیچی یعنی خسته شدم از دستش واقعا نمیدونم چرا باید من گیر اینا بیوفتم 

مامانم بود زندگی باز یکم سر و سامون داشت الان هرکی یه طرفه بابامم شبا میره برا زندان کار میکنه نیست میگم من بیام خونه شب تنها چکار کنم اصلا نمیتونم تنها بمونم میترسم شب تو خونه به اون بزرگی تنها  برو کارتو درست کن روزا بری میگه نه من حوصلم نمیاد 

خدا ادمو محتاج اینا نکن روانی شدم 

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

ایشالله شرایطت هر چه زودتر خوب شه

اگ زحمتی نیست تاپیک اخر منو میخونی شرمنده عزیزم

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان زن بابا دارین بعضی خانواده ها سمین چند سالته چرا کار نمیکنی خودت

۱۷ سالمه کی کار میده بهم الان اخه 

زن بابا ندارم پدرم قبل ازدواج با مامانم زن داشته و چند تا بچه بعد جدا میشه پدرم کلا مشکل داره از همه نظر 

ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمش (مامان). برای شادی روح مامانم دعا میکنی ؟   دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است    ببخش اگر که از امید دیدن تو گفته ام.  ببخش اگر که با خیال بودن تو زنده ام

خدا صبرت بده

صبر به چه کار میاد آخه 

ایشالله شرایطت هر چه زودتر خوب شهاگ زحمتی نیست تاپیک اخر منو میخونی شرمنده عزیزم

ممنونم باشه الان میخونم عزیزم

برادرت رو بفرس کمپ 

یا خودتون ترکش بدید ما حبسش کردیم‌تو اتاق پدرش در اومد از درد گریه میکرد تریاک و همه چی با هم کتکش بزنید بی رحم باشید ترک میکنه یه زن بداخلاق پیدا کنید واسش که زورش بهش برسه کتکش بزنه دیگه تا اخر عمر اسم مواد نمیاره

واقعا جواب میده شوخی نمیکنم بخدا

برادرت رو بفرس کمپ یا خودتون ترکش بدید ما حبسش کردیم‌تو اتاق پدرش در اومد از درد گریه میکرد تریاک و ...

والا بهش گفتیم برو کمپ میگه برم چکار خیلی جونه حیفم میاد که با خودش اینچنین کرده مگه همین کارو کنیم والا حریفش نمیشیم هیچ کدوم اینم راه خوبیه البته 

اهان مامانت جوان بوده پس خیلی متاسف شدم ولی درکت میکنم

اره عزیزم والا اگه بابام ادم بود باز دردم کمتر بود این غم از دست دادن یه طرف حرصایی که بابام میده یه طرف دیگه 

تاپیکاتو خوندم منم مامانمو یکماهه با سرطان از دست دادم و ۱۸ سالمه 🙂با تموم وجودم باز دلتنگ شدم:(

عزیزممم همدردیم منم همیشه دلم تنگ میشه برا مامانم خیلی سخته 🥲🫂 لعنت به این بیماری که منم مامانم خوب نشد 😭

اره عزیزم والا اگه بابام ادم بود باز دردم کمتر بود این غم از دست دادن یه طرف حرصایی که بابام میده یه ...

متاسفانه مردها که ی سنی ازشون میگذره  اینجوری میشن گلم والله منم مجرد بودم هیچکس هیچ پولی بهم نمیداد منتظر میشدم تا اون خواهر ازدواج کرده هام چیز میز کهنه هاشون بهم بدن