یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بستگی به هوش و عرضه افراد داره،هر کسی یه شناختی از خودش داره
ینی مایع منی رو بیرون بریزه؟من خیلی از این کار بدم میاد.کاندوم هم که متنفرم.هفته ای که تخمک گذاری بود فقط این رعایت هارو میکردم که اون هم یبار خطا دادم و حامله شدم
ینی مایع منی رو بیرون بریزه؟من خیلی از این کار بدم میاد.کاندوم هم که متنفرم.هفته ای که تخمک گذاری بو ...
اگه قرار باشه با هر روشی مخالف باشی،نهایتاً بچه رو بغل میکنی دیگه،هر روشی معایب و مزایا داره،با توجه به خواسته هات مجبوری یکیشو انتخاب کنی یا هم نی نی رو انتخاب کنی
من بچه دومم ده سالش بود با همین روش طبیعی باردار شدم
باز خوبه.سن بچه اول مناسب بود.من بچه اولم پنج ماه بود حامله شدم.بعدش گفتم دیگه بچه نمیخام سومی رو بچه ی دومم دوسالع شد حامله شدم.خداروشکر که خدا بهم داد عاشق بچه هامم.ولی دیگه چهارمی نمیخام بیارم بخاطر همین از رابطه فراری شدم
[QUOTE=366127398]اگه قرار باشه با هر روشی مخالف باشی،نهایتاً بچه رو بغل میکنی دیگه،هر روشی معایب و مزایا داره،با توجه ...[/QUOدیکه هیچکدوم رو انتخاب نمیکنم راحت خخخ
باز خوبه.سن بچه اول مناسب بود.من بچه اولم پنج ماه بود حامله شدم.بعدش گفتم دیگه بچه نمیخام سومی رو بچ ...
آره بچه اولم ۱۳ سالشه دومی ۱۱ سومی هم ۹ ماهشه من همسرم بخاطر اینکه سه سال پیش شیمی درمانی شده بوددکترش گفت بخاطر داروها دیگه بچه دار نمی شین ما هم دیگه این اخری ها مثل قبل مراقب نبودیم و گول خوردیم خدا خواست و باردار شدم تازه خودمم هم تنبلی داشتم
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜