2777
2789
عنوان

خانومای ختم قرآنم

132 بازدید | 41 پست

سلام عزیزان امیدوار حالتون عالی باشع

براتون دو صفه از دوجز بعذی رو میفرستم

طبق بدقولیام بازم شرمنده☹️ 

حلال کنید منو

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)

@تبسم288   سلام خواهرم خوبین ان شالله؟ خدمت شما این دو صفه قرآن حاجت روا باشین ان شالله 🧡 منو حلال کنیذ بابت این بدقولی  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

@نسیم1375هستمy سلام خانم احوال شما خوبین؟ چخبرا خدمت شما عزیزجان حاجت روا باشین ان شالله 🧡

سلام عزیزم خوبی ممنونم انشاءالله حاجت روایی همگی🙏🏻💗

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مگه من با تو ام که ریپلای می‌کنی؟!فوضول 

سلام عزیزم خوبی ممنونم انشاءالله حاجت روایی همگی🙏🏻💗

قربون شما بد نیستم دلم اینقد براتون تنگ شده....راستی بابت دیر گذاشتن ختما حلالم کنید توروخدا 

اینقدر این مدت ب خودکشی فک کردم گفتم نه خدا واستا اول حق الناسایی ک ب گردنمه صاف کنم بعد مثه این قرآن شما ببخشین منو خدا نمیبخشه

@فاشیون   سلام عزیزدل حال شما خوبین 

بهترین ان شالله؟ بیماریتون در چه وضعیتی شده؟ اسمتونو داخل لیستی گذاشتم ک برای شفا بیماران هروز دعا میکنن این صفحات قرآن خدمت شما آن شالله دست من خیر باشه براتون 

@گلابتوننن   سلام مهربانو احوال شما خوبین خدمت شما دوست مهربونم حاجت روا باشین ان شالله ❤️ التماس دعا بانوی خوش قلبم  

@پری_آریایی   سلام اخوال شما خوبین عزیز؟ خدمت شما عزیزجان حاجت روا بشین ان شالله 🧡 طلب حلالیت بابت این همه بدقولی