بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب تنهاش نزار پیگیر حالش باش باهاش در ارتباط باشو حرف بزنو حرفاشو بشنو و امیده بده
فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️
خب ما جفت مون کنکوری هستیم بخدا بخاطر این چند روزه از درس افتادم هیچی نمی تونم بخونم هی ذهنمو بهم می ...
مشکلش چیه؟
فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
ما کنکوری هستیم یه مدتیه جفتمون سر فشار روانی ک رومونه حالمون خوب نیست برای خمین خیلی بحث بین مون پیش میاد من اومدم گفتم مدتی قطع ارتباط کنیم وابستگی بین مونم از بین بره اونم گفت تو با حرفات فشار روانی میدی به من ولی من فقط بخاطر درسامون گفتم
ما کنکوری هستیم یه مدتیه جفتمون سر فشار روانی ک رومونه حالمون خوب نیست برای خمین خیلی بحث بین مون پی ...
ای بابا🥲
اگه واقعا وابسته هستین کم کنین وابستگی رو ولی لازم نیس قطع ارتباط کنید کلا
مگه اینکه واقعا به درستون یا اعصابتون صدمه بزنه و یا تاثیر بدی بگیرید از هم
وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛ هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️
واقا داره صدمه میزنه بخدا اون همش درگیر یه پسره س من اصلا مثل اون فکر نمی کنم بخاطر همین همش ذهنمو ...
پس ازش دوری کن ولی اگه نگرانشی دورادور حواست باشه بهش
مثلا هفته ای یه بار سراغشو بگیر
ولی در نهایت دوست واسه ادم نمیمونه مهم خودتی
ببین چی به نفع خودت هست. اونم میتونه دوستای دیگه پیدا کنه بعد یه مدت، تو هم همینطور