2777
2789
بزوووور اصلا بم دست میزنه دستشو هی میزنم کنار بوس میکنه حالم بد میشه نفسمو حبس میکنم تا از عصبانیتم ...

چقدر سخت من با تمام بلاهایی ک سرم اورده حس میکنم تماس جسمی باهاش مسکن رو دردام ولی سرده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم تو الان عصبی هستی خیلی منم وقتی عصبی ام بهش میگم دستو نزن به من دستت نخوره دلم نمیخواد اشاره ک ...

تا حالا انقد ازش بدم نیومده بود بنظرت دوباره حسم درست میشه عزیزم؟😔

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤
تا حالا انقد ازش بدم نیومده بود بنظرت دوباره حسم درست میشه عزیزم؟😔

به نظرم اره بامرور زمان 

ولی وقتی عصبانیت دو تاتونم کم بشه 

باورت میشه حتی منم بااینهمه رفتاربدی که درحقم کرد الان دلتنگش شدم؟

توام همینطور میشه باور کن 

سلام عزیزم خوبی؟چه خبراآشتی نکردین

سلام عزیزم

خیلی حالم بده خیلی 

دنبال یه قرصی ام بگیرم بخورم شاید یکم اروم شم

وقتی میاد خونه خیلی حالم بد میشه حالا اصلا یه ساعتم بیشتر خونه نیست شبم میاد میره میخوابه.

بچمم وقتی ناآرومم اونم فقط گریه میکنه 

دیگه دارم دیوونه میشم.

توخوبی؟

نه ما که اشتی نکردیم 

شما اشتی کردی؟

سلام عزیزمخیلی حالم بده خیلی دنبال یه قرصی ام بگیرم بخورم شاید یکم اروم شموقتی میاد خونه خیلی حالم ب ...

الهی عزیزم خیلی واست ناراحت شدم انقد خودتو اذیت نکن باور کن درست میشه یکم صبوری کن حواس خودتو پرت کن شروع کن یه سریال نگاه کن یا کتاب بخون

اره خداروشکر خواستم اولین نفر بتو بگم آشتی کردیم ایشالا شما هم زود زود آشتی میکنین❤️

الهی عزیزم خیلی واست ناراحت شدم انقد خودتو اذیت نکن باور کن درست میشه یکم صبوری کن حواس خودتو پرت کن ...

عزیزم برات خیلی خوشحال شدم واقعا😍😍😍😍

انشالله به سلامتی و شادی باشه.

تا بتونم سعی میکنم دووم بیارم ولی نمیدونم چقدر بتونم.

امروز برام خیلی بد وسخت گذشت...

عزیزم برات خیلی خوشحال شدم واقعا😍😍😍😍انشالله به سلامتی و شادی باشه.تا بتونم سعی میکنم دووم بیارم ...

مرسی عشقم😍😍😍

مطمئنم میتونی عزیزم

منم دووم اوردم تا همسرت خودش اومد جلو

تا پشیمون شه