2777
2789

دارم میمیرم از بس گریه کردم سردرد گرفتم ۳۵ روزه دخترم به دنیا اومده نوک سینه ام درشته دخترم نگرفت منم شیر خشک دوست ندارم بدم شیرمو دوشیدم دادم اوایل خیلی زیاد بود دو روزه خیلی کم شده تا سه چهار روز پیشتر ۳ یا ۴ ساعت حدود ۱۸۰ میل میدوشیدم  الان بزور ۹۰ تا میشه تروخدا چیکار کنم نمیشم شیر خشک بده ولی من دوست داشتم شیر خودمو بدم هرچی عذاب کشیدن سینه بگیره نگرفت ولی این عذاب به جون خریدم هر دقیقه پاشم بدوشم و شیر خودمو بدم بهش ولی داره کم میشه چیکار کنم تروخدا قرص شیر افزا خریدم پودر لیدی میل خریدم دلستر و سوپ همه امتحان کردم  محتاج کمکتونم...😔😔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من مامانم واسم گوشت ابپز میکرد تیلیت میکردم میخورم یاشله زرد این دوتا شیرمنو که دوماه بچم نخورده بود بخاطر بیمارستان بودمو برگردوند

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

عزیزم بعضیا کم شیرن هرچی بخوره فایده ندارع خودتو و بچه رو عذاب نده شیرخشکش بده

بمن گفتن دوغ و آبگوشت بخور عالیه واسه شیر میخورم اما تا سه ساعت شیر داشتم بعد همون داستان بود

دیدم بیفایده س و بچم از گشنگی نمیخابه و جیغ می‌کشه بهش شیرخشک دادم دیگع