2777
2789
مخالفت خانوادم با ازدواجمون و سر سنگین بودنشون . تا ابد بغض وسط خنده هامه

چقد منی💔🫂 شما ازدواج کردید؟

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

این که هر چی میدوم نمیرسم چون گرونی سرعتش ازم بیشتره(:

با هم از دست زمان فرار میکردیم... حالا دنبال همون شبا میگردیم... نموند برامونم هیچ احساسی🫀🥃💊... کاربری دو تا دوست قدیمی، ساقی و کیمیا😄🖐🏻 یکیمون مجرده اون یکی متاهل فکر بد نکنید🫶 خواهشا کاری نکنید نی نی یار تعلیقمون کنه همه کاربریای قبلیمون ترکید مجبور شدیم کاربری مشترک بزنیم دیگه سیمکارتامون ته کشیده آخریشه به خدا🫠🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرگ مرگ مرگ مادرم😔😔😔😔😔😔😔

دختری زیر دست نا مادری ام،  دختری دلشکسته . دختری تنها که پشتیبان برادر کودکشه🥺 دختری که شبها گریه های برادرشو میبینه بالای سر قاب عکس مادرش ولی هیچکاری جز هق هق نمیتونه انجام بده😭 دختری هستم که توی اوج جوانی مادرم پرکشید و تنهام گذاشت😭دختری هستم که هیچکس درکش نمکینه وحتی پدرش تنهاش گذاشته😭 برای شادی روح مادرم صلوات

توهین‌ها و تحقیرهای خانواده شوهر ضربه کاری یه هفته مونده به چهلم پدرم تو حیاط خانه اینقدر سرم داد زدن و فحشم دادن و دروغ بهم بستن که غش کردم حلالشون نمیکنم

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
چقد منی💔🫂 شما ازدواج کردید؟

بله . ولی هیچوقت هیچی بهم نچسبید . اگه راضی بودن عروسیم یه مزه دیگه داشت . پدرشوهرم یه کاری کرد تو تمام مجلس هامون دهن همه بسته شد آنقدر ک سنگ تموم گذاشت ولی همیشه ته دلم انگار یه حفره خالی هست