2777
2789
عنوان

جیب خالی و پز عالی

118 بازدید | 15 پست

من کار میکنم اما درآمدم خیلی کمه. الان ۹ دارم یه گوشواره دیدم ۱۱ تومنه هم اونو دوست دارم بخرم هم اینکه دلم میخاد دراور و میز آرایش قشنگ بخرم. وسیله هام خیلی قدیمین برای جهازمه. چه کنم؟

بنظرم وسایل اتاقتو عوض کن تا روحیه بگیری و انگیزه بعدش دوباره میتونی پولاتو جمع کنی

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرم وسایل اتاقتو عوض کن تا روحیه بگیری و انگیزه بعدش دوباره میتونی پولاتو جمع کنی

میترسم طلا انقدر گرون بشه دیگه نتونم یه گوشواره بخرم. خیلی کارا میخاستم بکنم. خال های صورتمو دربیارم، ژل بزنم و به قیافم برسم، میز آرایش بخرم. البته فرش و مبلمانمون هم برای خیییلی سال پیشه. اما پولم دیگه واقعا به اونا نمیرسه. حیف درآمدم خیلی کمه حیف

هر کدوم بیشتر حالتو خوب میکنه.

همه چیز حالمو خوب میکنه. بهترین چیزی که حالمو خوب میکنه دوست خوبه که داشته باشم. دعا کن دوست خوب و رفیق باحال داشته باشم از این حس بی کسی نجات پیدا کنم. 

من جات بودم اول میرفتم برا تنوع ی جفت گوشواره فانتزی بدل میخریدم بعدم دراور خوشگلمو و از ماهای بعد ج ...

چرا من فکر میکنم اول پس انداز بهتره. دلم گرم میشه انگار که یک چیزی کنارگذاشتم پشتوانمه

میترسم طلا انقدر گرون بشه دیگه نتونم یه گوشواره بخرم. خیلی کارا میخاستم بکنم. خال های صورتمو دربیارم ...

کارت جوری هست ک درامدت بیشتر بشه؟ 

اشکالی نداره ظاهرت مهم تر از طلاعه بنظرم اینجوری اعتماد ب نفست میره بالا برا دل خودت داری ب خودت و اطرافت میرسی اول همه کاراتو بکن  بعدا که دیگ کاری نداشتی شده طلای کوچیکم باشه بخری حتی میتونی پولت و طلاهای کوچیک کوچیک بخری تا زیاد بشن 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
کارت جوری هست ک درامدت بیشتر بشه؟ اشکالی نداره ظاهرت مهم تر از طلاعه بنظرم اینجوری اعتماد ب نفست میر ...

نه والا درآمدم کم میشه اما بیشتر نه. معلم زبانم توی خونه درس میدم. ساعتی بچه ها خیلی کم میدن

کارت جوری هست ک درامدت بیشتر بشه؟ اشکالی نداره ظاهرت مهم تر از طلاعه بنظرم اینجوری اعتماد ب نفست میر ...

به ظاهرم میرسم البته. کلی کرم و سرم پوستی این چیزا خریدم. لباس خوب زیاد گرفتم. اما وسیله خونم داغونن. میخوام ریز ریز طلا جمع کنم که بعدا برای تعویض خونه بشه نقد کرد. هزارجا فکر دارم با چندرغاز