پناه زیاد شده ولی یکی از گزینه هام بود شما هم نظر بدین
تمام دنیا را بگردی هیچکس جز مادر دوستت نخواهد داشت از اون دوست داشتن های تمام نشدنی تمام دنیا را بگردی هیچکس جز پدر غصه دار غم ها و پشتیبانت نیست پس دنیایت را ب پایشان بریز ❤❤
تمام دنیا را بگردی هیچکس جز مادر دوستت نخواهد داشت از اون دوست داشتن های تمام نشدنی تمام دنیا را بگردی هیچکس جز پدر غصه دار غم ها و پشتیبانت نیست پس دنیایت را ب پایشان بریز ❤❤
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
ب قول یک بنده خدایی میگفت وقتی یک اسم زیاد میشه یعنی قشنگه و خیلی طرفدار پیدا کرده پس یعنی خوبه
مثل اسم باران و نفس که خیلی زیاده تو جامعه
اگه اسم ائمه رو نمیخوای بذاری (که من خودم اسم بچه هام اسم ائمه هست ) اسامی کردی عالیه ..مثل هیوا ( ...
من دخترم سادات هست ولی اسم میخوام بزارم معنیش روش باشه و سنگینی خودشم داشته باشه نظرم هست