2777
2789
عنوان

اسم دختر زیبا که معنیش روش باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 42 پست
نسیمبهارترنمترانهدریادلارام

ترانه و بهار رستا روشنا داریم

تمام دنیا را بگردی هیچکس جز مادر دوستت نخواهد داشت از اون دوست داشتن های تمام نشدنی تمام دنیا را بگردی  هیچکس جز پدر غصه دار غم ها و پشتیبانت نیست پس دنیایت را ب پایشان بریز ❤❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه معنی داره؟

خواهش و درخواست عرفانی 

اینکه چیزی رو از ته وجودت بخوای 

تا حالا نشنیدی ؟🤔

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
خواهش و درخواست عرفانی اینکه چیزی رو از ته وجودت بخوای تا حالا نشنیدی ؟🤔

چراشنیدم، معنیش مشخص بود، گفتم شاید معنی که توذهن من نیست

اسم خوبی

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

پناه دوست دارم ولی بازم کمی دو دلم

ب قول یک بنده خدایی میگفت وقتی یک اسم زیاد میشه یعنی قشنگه و خیلی طرفدار پیدا کرده پس یعنی خوبه

مثل اسم باران و نفس که خیلی زیاده تو جامعه 

تمام دنیا را بگردی هیچکس جز مادر دوستت نخواهد داشت از اون دوست داشتن های تمام نشدنی تمام دنیا را بگردی  هیچکس جز پدر غصه دار غم ها و پشتیبانت نیست پس دنیایت را ب پایشان بریز ❤❤
اگه اسم ائمه رو نمی‌خوای بذاری (که من خودم اسم بچه هام اسم ائمه هست ) اسامی کردی عالیه ..مثل هیوا ( ...

من دخترم سادات هست ولی اسم میخوام بزارم معنیش روش باشه و سنگینی خودشم داشته باشه نظرم هست