2777
2789

هیچی هرچی بپوشی یه گیر میدن

امروز برای هودی گیر دادن ب من برای اولین بار

خانومه میگه هودی ممنوعه اسممو نوشتم اونجا😐😂

منم تازه هودیو خریدم تا هزار بار نپوشمش ول کن نیستم

گیر الکی میدن اونم دانشگاه ازاد

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
هیچی هرچی بپوشی یه گیر میدنامروز برای هودی گیر دادن ب من برای اولین بارخانومه میگه هودی ممنوعه اسممو ...

وای من دولتی ام پس بدتر گیر میدن مگه حراست آقا نیست؟

دانشجوی پزشکی 🩺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره بهمن ترم اول میشم

ندیدی تصورات خیلی شیکی داری اونجا نه خبری از ارشام تهرانی نه توسکا که چشماشونو با رنگ پیرهنشون هارمونی خاصی داشته باشه هرکی یک هودی میکشه به کلش روانه دانشگاه میشه خیلی بخواد تیپش خاص باشه یک پافرم میپوشه حراستم خیلی اذیت کنه دخترها از این بارونی بلند ها میپوشن اصلا چیز خاصی نداره

ندیدی تصورات خیلی شیکی داری اونجا نه خبری از ارشام تهرانی نه توسکا که چشماشونو با رنگ پیرهنشون هارمو ...

وای دختر 😂دلمو شاد کردی یادش ب خیر رمانا‌.

امید دارم ی ارشام تهرانی گیر بیاد هر چند بعیده داشتم فکر میکردم فوتر بپوشم بعد زیرش بافت بگیرم با چه شلواری ست کنم نگرانیم کم شد پس فوترمو دکمشو ببندم اوکیع؟ لازم نیست حتما باز بذارم زیرش بافت و اینا بپوشم؟

دانشجوی پزشکی 🩺

وای من دولتی ام پس بدتر گیر میدن مگه حراست آقا نیست؟

نه حراست برای خانوما‌، خانومه

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻