2777
2789
عنوان

علائم بارداری لطفا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 24 پست
آخه داخل نی نی سایت چند نفر زده بودن زیر شکمم و بالای نافم سفت شده

عزیزم من دو هفته از اخرین پریودم میگذره و تقریبا هرروز رابطه داشتم الان ۱۰ روز ایناس همش دلدرد کمردرد شدید سینه هام دردمیکنه دست میزنم نفخ شدید دارم فشارم پایینه و پهلو دردم گاهی دارم ولی شکمم سفت نیس پریروز که ۹ روز مونده به موعدم بی بی چک زدم هاله انداخت تو هم بزن شاید نشون داد اگ نداد هم چند روز صبر کن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم علائم بارداری حداقل از هفته 4 5 شروع میشه اونم به دلیل افزایش هورمون HCG بعدم فیزیکی نیستن تهوع و اینا معمولا هست . شما اصن تا آخر بارداری زیر شکمت چیزی حس نمیکنی فقط حرکات جنین رو حس میکنی اونم از ماه 4

عزیزم علائم بارداری حداقل از هفته 4 5 شروع میشه اونم به دلیل افزایش هورمون HCG بعدم فیزیکی نیستن تهو ...

شاید تنها تغییر فیزیکی سفتی سینه ها اونم نه الان حداقل یه ماه بعد

کاش کسی می امدُ غم را از دل اهالی زمین برمیداشت
عزیزم من دو هفته از اخرین پریودم میگذره و تقریبا هرروز رابطه داشتم الان ۱۰ روز ایناس همش دلدرد کمردر ...

سلام عزیزم من  بی بی زدم  منفی بود و همچنان درد پهلورو دارم  ولی درد های پریودیم همیشه خیلی زودتر از پریودی داشتم ایندفعه اصلا ندارم ترشح قبل پریودیم ندارم 

به منم همه میگفتن نشون نمیده باید موعدت بگذره ولی چون علایمم شدید بود نتونستم صبر کنم و بیبی زدم الا ...

ایشالله که هم برای تو هم برای من  مثبت باشه چند روز دیگه اینجا بیا خبرشو بهم بده

حتی تو هفته های هفتم هشتم هم شکم تغییری نمیکنه آخه یه ماش یا یه عدس چه تغییری میزاره تو شکم

شکمم از لحاظ ظاهری و اندازه ایی تغییری نکرده فقط احساس سفتی هستش که بعضیا داخل همین نی نی سایت  زده بودن مال بارداریه !!!!!