2777
2789
عنوان

بیاین یه خاطره از کسی که دوسش داشتین و دیگه ندارینش بگین❤️‍🩹

| مشاهده متن کامل بحث + 2752 بازدید | 143 پست
13 روزہ قھرم بنظرتون بمیگردہ

برای چی اخه

اشکال نداره، من خوب میشم:”) میشه برای شادی روی همسر عزیزم صلوات بفرستین❤️‍🩹                                                همه بهم میگن من آدم قویی هستم؛ اما من میدونم تو جات تو بهشته و اگه خودکشی کنم هیچوقت نمیبینمت برای همین زنده ام:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرسابقم

دلم براش پرمیکشه

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏

عشق دوران اول جوونی بود همون به اصطلاح عشق اول گفت پدرم گفته باید ازدواج کنم و تموم کردیم ولی من واقعا دوستش داشتم اونم میگفت داره نمیدونم چون اولین عشق بود یادم نمیره دیوونگی هامون رو

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️

دوستش نداشتم، تمام وجودم بود و وقتی فهمید گفت دیگه پیام نده...و تمام شد. از اون روز من مردم اما سعی کردم به زندگانی ادامه بدم.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)

اولین بار جدی وقتی باهم حرف زدیم تو ماشین بود گفت عوض میشم گفت تو زنم بشی درست میشم به حرف مردم توجه نکن من دوست دارم به خاطر تو هرکاری میکنم تو فقط بگو بله 

من خرم دوسش داشتم فکر میکردم آدم میشه 

یادم اون شب طوفان می اومد برای همین فرصت کردیم باهم حرف بزنیم 

و به واو حرف اون شبش یادم که میگفت عوض میشم 😏

چرا مغزت نمیخواد کودیکت به یاد بیاره؟آیا اتفاق خاصی در کودکیت افتاده؟
شوهرسابقمدلم براش پرمیکشه

پس چرا جدا شدین🥲

اشکال نداره، من خوب میشم:”) میشه برای شادی روی همسر عزیزم صلوات بفرستین❤️‍🩹                                                همه بهم میگن من آدم قویی هستم؛ اما من میدونم تو جات تو بهشته و اگه خودکشی کنم هیچوقت نمیبینمت برای همین زنده ام:)

۸ساعت راه میرم پسرشو که میبره مدرسه دورادور میبینمش و برمیگردم .و گاهی به امید تاپیک زدنش تو این سا ...

چیشد که جدا شدین

خیلی دوسش دارم 

خیلی زیاد 

حتی قصد ازدواجم با هام نداره هیچی 

منم قصد ازدواج ندارم هیچی 

چقد دوستش دارم 

تو یه شهر دیگه هست از من دوره

دلم پرمیکشه براش

میمیرم براش

با همه بدی و خوبی هاش دوسش دارم 

نمیدونم 

واقعا دوستم داره یا منو برای هوسش میخواد

نمیدونم 

و با هم هاین وجود اصلا نمیتونم ولش کنم 

کور شدم کر شدم احمق شدم 😭

فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه