من خودم بگم عروس و داماد هر رو سرسنگین بودن قیافه نمیگرفتن و لبخند داشتن عردس خیلی خانمانه رقصید
پذیرایی هم میوه و شیرینی ۴ و ۲ نوع بود
خانواده هم عالیییی
من یه دخترم یه دختر از جنس امید 🪭❤️ یه دختر که عزیز دردونه ی باباشه 🥺🧡 آهو خانم هستم از اسمم به شدت بدم میومد ولی خب تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و الان عاشق اسممم🩵🫠 میشه برای خوب شدن زندگیمون و رسیدن به آرزوم یه صلوات برام بفرستین 💚🫀 خدایا منو به کراشم برسون 🥺😘🧡 امروز نقی ام کاملا معمولی 💚
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
يكي از قشنگ ترين عروسي هايي كه رفتم قشنگ ياد خدا داخلش حس ميشد🥲نه نا محرمي عروس و بقيه رو مي ديد نه چيزي . پذيرايي هم خوب بود تشريفاتي هم نبود . يعني واقعا به همه خيلي هم خوش گذشت .تا حالا چند تا عروسي اين جوري رفتم خيلي عالي .❤️ان شاء الله همه خوشبخت بشن
همه عروسی ها که رفتم معمولی بوده جز یکی که خیلیییی هزینه کرده بود برای عروسی ازدواج دومش بود (زن اولشم طلاق نداده باهاش زندگی میکنه) دو مدل غذای گرون و خاص شهرمون و پذیرایی عالی عروس و داماد هردو تحصیل کرده و شغل عالی پاتختی و کادو هم ازهیچکس قبول نکردن