2777
2789

امروز گقتم میرم جدی باهاش حرف میزنم اخر شب گوششو بپیچونم که بفهمه باید بیشتر دقت کنه🗿🗿🗿

واقعا گند زدم بدتر حس میکنم خوشش اومد

چجوری با سیاست رفتار میکنید خانوما که حرف حرف شماست و ازتون حساب میبرن همسراتون؟ ادبیات من مشکلش چیه؟

الان اسکرینم میزارم واسه دل کسایی که گفتن چرا دیگه تاپیک اسکزین نذاشتی😂🥲💔

سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝

بذار

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید باورت نشه..

ولی حتی منکه از رو تاپیکت می دونستم عصبانی ای خنده‌م گرف

چ برسه ب شوهرت

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

خوب یه استیکر خنده دادی خرابش کردی 

فامیلوتو 😄🤌

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

شاید باورت نشه..ولی حتی منکه از رو تاپیکت می دونستم عصبانی ای خنده‌م گرفچ برسه ب شوهرت

من دلقک میشم موقع عصبانیت🥲😂

من مثه خودت بودم 😂همش شوخی بود که حرفات😂😂😂دیگه مشکلات منو ساخت جدی شدم

ای بابا بچه🧑‍🦯‍➡️❤️

اقا جدیم واقعا🥲😂