2777
2789
عنوان

سلام تورخدا یه لحظه بیاین😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 27 پست
اینکه هنوز حرف نمیزنه حتی در حد بابا مامان ی بار دو ماه پیش شنیدم گفت بابا درهم برهم حرف میزنه بعضی ...

بردی متخصص ببرش پیش متخصص اطفال ازش تست میگیره شما که شک داری نگرانی بهتره زودتر اقدام کنی بعضی بچه ها دیر حرف میان که نیاز به گفتار درمانی دارن تا راه بیفتن هرچی هم سن کمتر پیگیری شه درمان راحت‌تره 

شما هم بجای اینکه پر از استرس باشی نوبت بگیر ببر پیش متخصص خیالت راحت شه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب عزیزم میتونی زنگ بزنی اورژانس راهنمایی بگیری همه علائمشو‌ توضیح بده بهت کمک میکنن

چشم

میبینم آن شکفتن شادی را پرواز بلند ادمیزادی را آن جشن بزرگ روز ازادی را🕊✌

شما بچه دارید؟

نه 

و میدونم قراره بگید که چون بچه نداری اینطوری میگی نه اتفاقا خیلی هم متوجه نگرانیتون هستم ولی گاهی وقتا بیخوده و فقط یه وسواسه که باعث میشه بچه رو هم عذاب بدید 

همین الان تاپیک یه خانم بودم که می‌گفت بچش رو تا الان دو بار برده سی تی و ام ار ای 

چندین بار آزمایش خون 

که چی بشه واقعا؟ 

هم خودشون عذاب میکشن هم بچه رو عذاب میدونم و درنهایت هم یه فرد وسواسی بار میان که عمرشون رو حرومِ افکارشون میکنن

دولتی متخصص اطفال ببری بیمه داشته باشی هزینش زیاد نمیشه نهایت با داروهاش ۱۰۰ تومن بشه شرح حال بده بب ...

چشم ببخشید ناراحتتون کردم بخدا خیلی براش میترسم حاضرم اگ‌بلایی هست سر خودم بیاد ن سر بچم اینکه بچه خدایی نکرده مشکل داشته باشه و نتونی کاری کنی خیلی سخته 😭😭😭

چشمت بی بلا عزیزمان شاءالله بچه تونم سالم و سلامته اما پیگیری کنین خیال خودتون راحت میشهضمن اینکه اگ ...

چشم اجی مرسی ازت خدا عزیزاتو از بلا و بیماری دور کنه 😭😭😭😭

چشم ببخشید ناراحتتون کردم بخدا خیلی براش میترسم حاضرم اگ‌بلایی هست سر خودم بیاد ن سر بچم اینکه بچه خ ...

میدونم انشالله بلا دور باشه ازش نگرانی شما هم مادرانس ولی دکتر ببری  خیالت راحت میشه غصه نخور الان زندگی همه پر فراز نشیب هست یروز پول هست یروز نیست انشالله مشکل شما هم رفع بشه

میدونم انشالله بلا دور باشه ازش نگرانی شما هم مادرانس ولی دکتر ببری خیالت راحت میشه غصه نخور الان ز ...

مرسی اباجی همیشه بردمش پیش فوق تخصص هم دکتر تیروییده هم واسه اطفال کارش عالیه میخام ببرمش پیش اون