2777
2789
عنوان

خانم های متاهل بیایین تجربتونو برای ازدواج بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 52 پست
تعهدوصداقت اینکه تکیه گاه خوبی باشه همیشه وهرلحظه پشتت باشه

چجوری اینا رو تو اشنایی بفهمم خیلی سخته 

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به خانواده اش توجه کن چون توهمون خانواده بزرگ شده ورفتار واخلاقشو بسنج ببین خسیس یا نه شکاک یا نه ببین خودش با خانواده اش چطور حرف میزنه اگه به اونا فحش میده در آینده این شخص خیلی راحت همسر خودشم خرد میکنه میزان سوادش از لحاظ مذهبی لباس پوشیدن ببین با هم جور در میان.ومیزان وابستگی وحرف شنوی از مادر وخواهر شم دقت کن. و یادت باشه تا آخر همينه  ورفتارش عوض نمیشه فکر نکن اصلاح میشه . امکان اصلاح ۱هزارمه

هیچ مردی برای خودش نخواین برای هیچ مردی از خودتون نگذرین هر شرایطی تحمل نکنید چون بروز پشتتون خالی م ...

حقققققق تا ابد 

هرچند این جمله رو فقط زنی می‌تونه بگه و درک می‌کنه که یک روز تمامش رو ب پای ی مرد ریخته بی منت 🥺🥺

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

با توجه به ازدواج های اطرافم

ملاک باید اول اخر سلامت روان طرف مقابل باشه

توروخدا جدی بگیرید اینده خودتون بچه هاتون نوهاتون و.... تحت تاثیره

برای بیماران قلبی از جمله پدرم صلوات میفرستید؟❣

چجوری اینا رو تو اشنایی بفهمم خیلی سخته

عزیزم تعهد ک اگر طرف هول باشه براحتی متوجه میشی ازطرز رفتارش صداقتم چندبارامتحانش کن اگر قضیه جدی سعی کن خانوادشو بشناسی چون تواون خانواده بزرگ شده یسری چیزاشو الگوبرداری کرده

اول این جمله ک من با خانوادش چیکار دارم خودشو میخام بنداز دور و یجوری فکر کن ک انگار داری دقیقا با خانوادش ازدواج میکنی اونم از هموناست و جدا نیست حتما بروز نمیده یا تو ندیدی ...دوم اگر گرمی تو رابطه بگو بهش و اگر سردی حتما بگو و سوال کن اون چجوریه 

با توجه به ازدواج های اطرافمملاک باید اول اخر سلامت روان طرف مقابل باشهتوروخدا جدی بگیرید اینده خودت ...

نشون نمیدن که اولش

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️
میدونم عزیزمببشتر از نصفه دعواهای متاهلای اطراف منم بخاطره خانواده هاشونه

وقتی دختر خاله هام دختر عموهام می بینم   

واقعا از خانواده شوهر شانس نییوردم 

بررمی گشتم عقب  سعی می کردم بازم نه بگم 

جلو خانواده شوهر باید زرنگ باشی و از حقت دفاع کنی 

الان این خواهر شوهرم بارها تیکه انداخت حسادت کرد 

پدر شوهرم خسیس 

اون یکی خواهر شوهرامم زیاد خوب نیستن 

روزی جوابشون میدم  

چون ندم سو استفاده می کنن

کاش پسر فوفولی بود دنبال هیجان و فرز و چابک ودنبال ریسک و اکتشاف ولی اخلاق و رفتارش شبیه نود و پنج ...

انرژی واقعا برای منم مهمه

اول این جمله ک من با خانوادش چیکار دارم خودشو میخام بنداز دور و یجوری فکر کن ک انگار داری دقیقا با خ ...

اگه نتونی خیلی به خانوادش دسترسی داشته باشی چی؟

رفتار پسر با مادر و خواهرشو ببین

مطمئن باش اگه به اونا احترام نذاره بعدا به همسرشم نمیذاره

اینکه اهل بیرون رفتن و تفریح باشه هم میتونی از اینکه تمایلی الان به بیرون رفتن داره یانه بسنجی

وقتی میرید بیرون نگاهشو دنبال کن ببین به دخترای اطراف نگاه میکنه یانه

من تو را تا بیکران ها،من تورا تا کهکشان ها، از زمین تا آسمان ها دوست دارم... ♥ ‌👰🏻🤵🏻
چرا اگه دقت کنی یه تیکه هایی هست ولی الان خداروشکر روانشناس هست قبل ازدواج یه مشاور ادم بره برد کرده

تاثیر داره واقعا؟