2777
2789
عنوان

مریض اینتوبه خیلی زجر میکشه❓😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12538 بازدید | 346 پست

بزای من و پدر و مادرم دعای خیر میکنی؟

الهی مادربزرگت خوب بشه... که ایشالا میشه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بمیررم براش😭😭😭کاش نمیدیدم نمیخوندم تاپیکتو 

تورو خدا ی فکری کنین بپرسین ببینین میتونن بیهوشش کنن لااقل اذیت نشه 

اینجور دستو فشار میده میخواد خواهش کنه لوله هارو درارین

خدایا خودت کمکش کن شفا بده ب هرشکل مصلحتته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادربزرگ من امیدی هست بهش؟دکترا دیروز میگفتن علایم حیاتیش خوبهگفتن هوشیاری و فشار و قند و... خوبهممک ...

ناامیدنباش میدونم آدم معتقدی هم هستی خدانخواد هیچ اتفاقی نمیوفته 

بزای من و پدر و مادرم دعای خیر میکنی؟الهی مادربزرگت خوب بشه... که ایشالا میشه

عزیزم منکه بنده ی روسیاه خدام

لیاقت داشته باشم حتما حتما 

الهی که خدا عمر باعزت بهشون بده.تنشون سالم و لبشون خندون باشه عزیزم🌹

بمیررم براش😭😭😭کاش نمیدیدم نمیخوندم تاپیکتو تورو خدا ی فکری کنین بپرسین ببینین میتونن بیهوشش کنن ل ...

خیلی خیییلی سخته😔 بدتر اینه که کامل هوشیاره و نگاهمون میکنه😔😭

دستامو ک فشار میداد میخاست جونم دربیاد😔

عزیزم اگر بیهوشش کنن دیگه ممکنه اصلا بهوش نیاد

ببخشید که ناراحتت کردم عزیزم

خیلی خیییلی سخته😔 بدتر اینه که کامل هوشیاره و نگاهمون میکنه😔😭دستامو ک فشار میداد میخاست جونم دربی ...

یاد پدر خودم افتادم 

دوس دارم بمیرم یاد اون لحظات میوفتم 

ب ما گفتن با رضایت خودتون ببرین خونه ولی تا خونه نمیرسه

هیچکدوم از خواهربرادرا تحمل اون حالشو و اون نگاه ملتمسانشو نداشتم🖤😭😔بمیرم براش 

اوردیم خونه تا ی هفته هم پیشمون بود

اوردیمش گفت راحت شددم

از ته دل شفای مادربزرگتونو از خدا میخوام

یاد مادربزرگ خودم افتادم . دقیقا همین شرایط رو داشت و کاملا میفهمم چی میگی . مادربزرگ من مرداد فوت کرد ‌. برای مادربززگ شما دعای خیر میکنم که سلامتیشون رو به دست بیارن و دل شما رو شاد کنن🙏

خدایا شکرت 
خدا رحمتش کنه عزیزمروحشون قرین ارامش.مشکل پدرتون چی بود ک اینتوبه شدن؟

مممنونم خدا ب مادربزرگ شماهم شفا بده 

همین مشکل ریوی ک مادربزرگ شما دارن🖤

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

خوشبحالت که مادربزرگت رو دوست داری .مادربزرگ مادری من خیلی منو ازار داد وقتی مرد چقدر خوشحال شدم .اما حالا میگم کاش خدا از سر تقصیراتش بگذره .کاش اونوقت دلم بزرگ بود میتونستم ببخشمش نه اینکه از مرگش خوشحال بشم🥺🥺