2777
2789
عنوان

دارم یه املت خوشمزه درست میکنم 😋😋😋 ب همراه عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 112142 بازدید | 810 پست

کی باورش می شد یه روز تاپیک املت پربازدید شه😁اونم ۴۵ صفحه تابه الان 

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

چجوری اماده کردید ؟ بعد این گوجه اماده ها تا چندوقت تو یخچال میمونه؟ رنگشون خیلی خوب شده بود

گوجه هارو پوست بکنین قسمت‌های سفید گوجه رو حتما جدا کنین بعد تو قابلمه بریزید با حرارت خیلی ملایم بزارید بپزن درشم ببندین حسابی بخار کنه هر چند دقیقه یه هم بزنین انقد ادامه میدین تا لعاب میندازه و خوش رنگ میشه بعد می‌زارین سرد بشه و تو ظرف میریزین به همین سادگی 😎😋🙏🌹

Chef Makola

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی باورش می شد یه روز تاپیک املت پربازدید شه😁اونم ۴۵ صفحه تابه الان

این بخاطر حس خوب بچه ها تو این تاپیک هست 

پر انرژی و شاد باشین 

عکس املت 😋 😋 صفحه شیش 

هوس کردین حتما درست کنین و با خونواده نوش جان کنین 😎🌹🙏

Chef Makola

این بخاطر حس خوب بچه ها تو این تاپیک هست پر انرژی و شاد باشین عکس املت 😋 😋 صفحه شیش هوس کردین حتما ...

بله دیدم و هوس کردم با اینکه من خیلی میونه ای با املت ندارم(البته من کار ندارم هر چیزی باشه می خورم) ولی دوس داشتم و ظاهر خوبی داشت..

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

گوجه هارو پوست بکنین قسمت‌های سفید گوجه رو حتما جدا کنین بعد تو قابلمه بریزید با حرارت خیلی ملایم بز ...

تا چقدر موندگاره؟ این روش نمک و روغن نمیخواد ؟ من پوره درست کردم تو شیشه وای چقدر خوشمزه میشد غذاهام .

شور گوجه هم درست کردم مینداختمش آبگوشت عالییی میشد

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

ببخشید اگه پر بازدید شدن این تاپیک پرانرژی باعث ناراحتی و حسادت شما شده من معذرت می‌خوام ثانیا این ت ...

به تاپیک املت حسادت کنم!

تاپیکی که نه آموزشی بود نه نکته خاصی داشت حسادت کردن نداره!

من تو این سایت از سال ۹۴ عضوم صدها بار تاپیکام پربازدید شده

یعنی سال ۹۷ ۹۸ فقط اسمم تو عنوان تاپیک ها تاپیکو پربازدید میکرد!

مردی که بین زن های باردار وول میخوره توقعی نیست شما راحت باش

مثل روانشناس های با سابقه راهنماییت میکنم ولی تو زندگیم مثل روانی های با سابقه عمل میکنم!

اصلن جدیدا حوصله هیچی ندارم نه درس نه فیلم فقط میخوام بخوابم هر چقدرم بخوابم بازم خستم فردا امتحان دارم میدونم بخون خیلی نمره ی بالایی میگیرم ولی انگار نمیتونم فکر میکنم واسه گشنگیه میخورم بازم هیچی هر کار میکنم نمیشه متن انگیزشی میخونم هیچی ترو به خدا قسمتون یا زاهی بگید جا نزنم😭

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

گوجه رو خودم قبلاً رب درست درست کردم باهاشاین املت با گوجس

پیاز نداره چرا

خیلی خوشگل و خوش رنگه املتت ولی پیاز و ادویه رو نذاشتی تو عکس 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣