2777
2789
عنوان

تاحالا شده دیوانه وار عاشق شین❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 156 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرایواشکی؟

آخه نمیتونم بهش لو بدم احساساتم و

بدون شک پس میزنه . اون کلی دختر خوشگل و داف دورش هست

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بخیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

من از بچگی عااااااشق پسرعموم بودم دیوانه وار دوسش داشتم هیچ سطحی نداره کلا حرف زدن بلد نیست هیچ ... اما من عاشقش بودم هنوزم ک سالهاس ازدواج کردمو بچه دارم بازم اسمش میاد منقلب میشم

میدونم عاشقی دست خودادم نیس آما ازمن بعنوان خواهرکوچکتر بپذیرید 

همیشه پله پله جلوبرید هرچقدر اون دوستون داره شمایه پله پایینتر دوسش بدارید 

اینجوری اگریه روزی زد رو ترمز و نرفت بالا تازه میشیدمث هم 

پسرا اکثرشون همینک بفهمن جونتون براشون درمیره ولتون میکنن 

چند سالته ؟

ارومممممم دختر چهخبره؟😂

اوت وایستگیه ک هورمون های عشقت درجا براش میزنه 

وایستگی همراه با دوست داشتن فقط ب دلن نشسته همین

ولی یکم هیجاناتت رو کنترل کن 

دو بهش نگی  و زیاد تینجودی بال بال نزی آخه ضایعه میشه دور برش میداره فکر میکنه چهخبره بعد 

وابستگی آدما رو ضعیف میکنه یکم هیجاناتت رو کنترل کن خودتو بیشتر دوست داشته باش اول 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

میدونم عاشقی دست خودادم نیس آما ازمن بعنوان خواهرکوچکتر بپذیرید همیشه پله پله جلوبرید هرچقدر اون دوس ...

احسنت موافقم زیاد🙏🖤همیشه باید با عقل آدم سهی کنه برای عشق حتی بره جلو بعد احساش واقها حرف خابی. گفتید تشکر

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

بنظرمن عشق وجود نداره ابدا هرچی هست وابستگیه و بس!

دقیقا وابستگی و ترشح هورمون