2777
2789
عنوان

تاحالا شده دیوانه وار عاشق شین❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 156 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از بچگی عااااااشق پسرعموم بودم دیوانه وار دوسش داشتم هیچ سطحی نداره کلا حرف زدن بلد نیست هیچ ... اما من عاشقش بودم هنوزم ک سالهاس ازدواج کردمو بچه دارم بازم اسمش میاد منقلب میشم

میدونم عاشقی دست خودادم نیس آما ازمن بعنوان خواهرکوچکتر بپذیرید 

همیشه پله پله جلوبرید هرچقدر اون دوستون داره شمایه پله پایینتر دوسش بدارید 

اینجوری اگریه روزی زد رو ترمز و نرفت بالا تازه میشیدمث هم 

پسرا اکثرشون همینک بفهمن جونتون براشون درمیره ولتون میکنن 

چند سالته ؟

ارومممممم دختر چهخبره؟😂

اوت وایستگیه ک هورمون های عشقت درجا براش میزنه 

وایستگی همراه با دوست داشتن فقط ب دلن نشسته همین

ولی یکم هیجاناتت رو کنترل کن 

دو بهش نگی  و زیاد تینجودی بال بال نزی آخه ضایعه میشه دور برش میداره فکر میکنه چهخبره بعد 

وابستگی آدما رو ضعیف میکنه یکم هیجاناتت رو کنترل کن خودتو بیشتر دوست داشته باش اول 

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

میدونم عاشقی دست خودادم نیس آما ازمن بعنوان خواهرکوچکتر بپذیرید همیشه پله پله جلوبرید هرچقدر اون دوس ...

احسنت موافقم زیاد🙏🖤همیشه باید با عقل آدم سهی کنه برای عشق حتی بره جلو بعد احساش واقها حرف خابی. گفتید تشکر

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6  عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  

بنظرمن عشق وجود نداره ابدا هرچی هست وابستگیه و بس!

دقیقا وابستگی و ترشح هورمون