من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عزیززدلم ن بابا شبا ک خونمون نمیخابه فقط میاد حرف میزنیمتو چن سالته؟اون چنسالشع؟
آخی🥰
۱۹
۲۴
شما چطور😁
خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒❤|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱
بچه ها میخوام تجربه ام رو در مورد عشق بگم بهتون.من خودم عاشق شدم خودشم دیوانه وار .اون روزا شبیه زلیخا بودم .😅بعد زندگی بهم نشون داد وقتی که نزدیکتر میشی به آدمها و عیب هاشون رو میبینی دیگه اون عشق کم رنگ تر میشه .به این نتیجه رسیدم که اون عشقی که خدا در وجودمون قرار داده فقط برای خودشه که اگه عاشقش بشی نه کم رنگ میشه نه عادی میشه.یه جوری حالت خوب میشه که دیگه چیزی از دنیا نمیخوای.
وای بخدا مام من برا اینک شناسایی نشم تو سایت سن اون و دوسال کوچیکتر میگم
وایی😁😁
میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟😅🥰
خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒❤|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱