2777
2789
عنوان

متن پیام همسرم به خواهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 18 پست
من هرساله برا مادرشوهرم کادو خریدم و به فکر بودم حتی همسرم نبوده تنها رفتم روز مادر رو تبریک بگم.. ا ...

من کلا دوست دارم شوهرم پیامای احساسی به من بده .دست خودم نیست بدم میاد میبینم به مادر و خواهر اینجور پیاما رو.میگم یعنی اگر بلدی چرا به زن خودت نمیگی

عزیزم احتمالا درکت نکردن و اصلا به فکرشون هم خطور نمی‌کرده اصلا به خودت تبریک نگفته و برای خواهرش تب ...

ممنونم عزیزم..لبخندی آوردی رو لبم خدا چندین برابر شادی تو زندگیت وارد کنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنونم عزیزم..لبخندی آوردی رو لبم خدا چندین برابر شادی تو زندگیت وارد کنه

الهی همیشه شاد و سالم باشی عزیزم

الهی که همیشه حال دل همه خوب باشه   یعنی میشه یه روزی آرامش مهمون همیشگی دلهامون باشه؟ 
من کلا دوست دارم شوهرم پیامای احساسی به من بده .دست خودم نیست بدم میاد میبینم به مادر و خواهر اینجور ...

آره واقعا حتی همسر من سرکار بود من زنگ میزدم بلد نبود باهام صحبت کنه یا خجالت میکشید میخواست زود قطع کنه  اما تماس کاری از خانمای دیگه داشت خیلی تفاوت داشت و راحت ارتباط میگرفت اما به مرور باهاش صحبت کردم حل شد..من نه حتی کدورتی از خانواده ش داشته باشه آرومش میکنم که دلش نرم شه اینکه به من تبریک نگه و به خواهراش گفته سنگین بود برام