تو فامیل ما خواهرم دخترش به شدت اوضاع مالی داغون بود دخترش 5 ملیون پول داشت خارج شهر یه خونه اجاره کرده بود معلوم نبود شبه یا روز یه دفعه ازین رو به اون رو شدن رستوران زدن سه ملیارد یه جا خرج باز سازی یه جا اجاره کرده بودن کردن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره خاله ی من یهو با یه پولدار ازدواج کرد دکتر همه امون پشمامون ریخته
باز این خوبه،خاله ات میتونه راهو برای خیلیا باز کنی
کلی از رفقای دکترِ آقا دامادو ترنسفر کنه تو خانواده شما
این فامیل ما کلا با ما قطع رابطه کرد نامرد🥲😁
من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه): برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمدهام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی. یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز میکنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم): حکایت مواجهه من با آدمهاییه که یهو ازشون عجیبترین بیمهریها رو میبینم...
گلم همه چی پول نیست که از کجا معلوم اون فامیلتون احساس خوشبختی کنه آدم روزی می بینه تو بهترین مکا ...
آره واقعا
ولی اینقدر غرق دنیای مادی شدیم
انقدر بی پولی فشار آورده
اینقدر دوویدیم و نرسیدیم
ک پول شده واسمون معیار خوشبختی):
من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه): برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمدهام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی. یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز میکنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم): حکایت مواجهه من با آدمهاییه که یهو ازشون عجیبترین بیمهریها رو میبینم...