2777
2789
عنوان

دیت با بیست سال بزرگ تر از خودم‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 25 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نزدیک ۴۰ سالمه، واقعا انرژی و هیجان ۲۰ سال پیشو ندارم، از ۴۰ به بعد کلا جسم هم استارت تحلیل رفتنو میزنه. البته استثنا هم هست، باید خودت روحیات طرفتو ببینی.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)

فک کن تو الان ۲۲ سالته عاشق کافه ای قرتی بازی و عشق بازی ولی اون دیگ سنی ازش گذشته پایت نیس بیخیال بابا این همههه پسر همه هم معتاد نیستن 

پایه تموم دیونهه بازیاتم دلبر🥺❤

شوگر دیگه

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡

معلومه که ایشون مشکل نداره

تو این سن یه دختر جوون گیرش اومده

موهاشو رنگ کنی بقیه چیزا رو چه جوری میخوای جوون کنی.

دختر خوب با کسی باش نهایت 6 سال ازت بزرگتر باشه.

این اقا اگر دختر داشت الان هم سن و سال خودت بود.