2777
2789

🥶🥴😭کلی خوابیدما ولی خیلی ریاضی دوازدهم تجربی سنگینه برا بزرگسالان میخوام امتحان بدم دارم نمونه سوال حل میکنم واقعا سرم و چشم سنگینی میکنه مشکلی ندارم برا حل کردن و یاد گرفتن حتی جاهایی ک نمیفهمم چت جی پی تی کمک میکنه توضیح میده تا بفهمن ولی چشمام رو نمیشه کاری کرد انقدر خوابم میاد با اینکه کل روز رو من خوابیده بودم

🫢با نوزده سال سن هم اجازه قهوه خورون بهم نمیدن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز قبلا خوندم تجدید شدم الان فقط نمونه سوال حل میکنم

نه خب منظورم اینه صبح تاحالا کار نکردی؟

منم این مدلی ام کل روزم ک بخوابم ساعت ۷ به بعل سخت میتونم درست بخونم ۹ ب بعد کلا دیک نمیتونم

به خاطر همین درسامو صبح تا ظهر و ظهر تا بعد از ظهر سعی میکنم بخونم

🔴کاربر جدید نیستم🔴
نه خب منظورم اینه صبح تاحالا کار نکردی؟منم این مدلی ام کل روزم ک بخوابم ساعت ۷ به بعل سخت میتونم درس ...

عجیبه اخه من شب خوان بودم الان نمیدونم چم شده

نه چرا میخوندم صبح باز بیدار بودم ولی باز خوابم میگرف میخوابیدم دوباره بیدار میشدم دوباره میخونم باز همینطور

ای جانم سوال ها چطور بود سخت یا متوسط؟موفق باشی قشنگم

منم رشتم ادبیاته 

میتونم بگم از نظر من آسون ترین درسمون ریاضیه😂

سوالا خوب بود اینطوری ک خودم حساب کردم بالا ۱۷ میشم

🔴کاربر جدید نیستم🔴