2777
2789
هنوز نمیدونه روز زن و روز مادر یکیه، فکر میکنه اون روز مادره

دقیقااا

وقتی بهش گفتم به شوخی بهم گفت میخوای همین الان واسه بچه اقدام کنیم هروقت به دنیا اومد برم برات انگشتر بگیرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقاااوقتی بهش گفتم به شوخی بهم گفت میخوای همین الان واسه بچه اقدام کنیم هروقت به دنیا اومد برم برا ...

یعنی خواهر و برادراشو نده ک هدیه روز زن میگیرن

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.
چند وقت دیگه روز جهانی زنه صبر کن اگه بازم تبریک نگف بهش بگو ک از دستش ناراحت شدی

نمیگه مطمئنم

وقتی بهش گفتم ناراحت شدم رفته واسم گردنبند گرفته منم گفتم دیگه فایده نداره نمیخوام

یعنی خواهر و برادراشو نده ک هدیه روز زن میگیرن

برادر نداره

یدونه خواهر داره که اونم زندگیش زیاد خوب نیست با شوهرش جنگ دارن یه بارم تا مرز طلاق رفتن

مادرشوهرم چون دیده دخترش خوشبخت نیست داره عقده هاشو سر من خالی میکنن نمی اره شوهرم برام چیزی بخره یا منو ببره بیرون مثل بچه های ۲ساله بهم حسودی میکنه

پارسال که اینکارو کرد منم دقیقا همین کارو کردم ولی براش مهم نیست

ببین اگه آدم خوبی نیست اگه آزارت میده اگه امیدی ب اصلاحش نیست الان جداشو. من تو دوران صیغه گفتم شوهرم دوست ندارم خانوادم گفتن غلط کردی انتخابش کردی.الان بعداز ۱۰ سال توی زمستون شب تاریک و برفی آواره خیابونام از دستش فرار کردم دیگه نمیتونم تحملش کنم

تازه اول راهی اگه از الان خسته بشی ک وای به بعد ازدواج

راس میگی

تلخه ولی حقیقته

مثل سگ پشیمونم از ازدواج باهاش

مردی که مادرشو تو زندگیش دخالت بده  شریک زندگی نیست

ببین اگه آدم خوبی نیست اگه آزارت میده اگه امیدی ب اصلاحش نیست الان جداشو. من تو دوران صیغه گفتم شوهر ...

نمیشه گفت آدم بدیه

میدونی مادرشوهرم خییلی دخالت می‌کنه تو کارهامون

شوهرمم چون مادرشو دوست داره حرف رو حرفش نمیاره

اگه مادرشوهرم بذاره زندگیمون خوب میشه مطمئنم

راس میگیتلخه ولی حقیقتهمثل سگ پشیمونم از ازدواج باهاشمردی که مادرشو تو زندگیش دخالت بده شریک زندگی ...

ولی خب من ادمایی رو هم دیدم ک تغییر کنن ها شاید اولا بخاطر وابستگی به مامانه حرف شنویی داشته باشن ولی اگه چندبار بهشون ثابت بشه ک مامانه قصد بهم زدن و دعوا انداختن رو داره درست میشن البته نمیشه گفت همه مردا

ولی خب من ادمایی رو هم دیدم ک تغییر کنن ها شاید اولا بخاطر وابستگی به مامانه حرف شنویی داشته باشن ول ...

دیگه واقعا نمیدونم چی درسته چی غلط

ازدواج چقدر سخته ، پشیمونم هنوز ۱۹سالمه احساس پیری میکنم

سنتیپسر عممه

به نظرم شناخت قبل ازدواجت کافی نبوده اگه واقعا از تمام لحاظ پشیمونی تا دیرتر از این نشده خودتو نجات بده 

اگه نه فقط مشکلات جزئی دارید ک عادیه اینا تو زندگی همه هس سعی کن زیاد سخت نگیری 

نمیشه گفت آدم بدیهمیدونی مادرشوهرم خییلی دخالت می‌کنه تو کارهامونشوهرمم چون مادرشو دوست داره حرف رو ...

بهرحال همسرت ننیتونه ببن شما و مادرش  مدیریت کنه و این مممکنه سالها ادامه داشته باشه