2777
2789

من هر وقت برای مشکلم پیش خدا گریه کنم مشکلم حل میشه 

اینطوری نیست بگم دست خودمه گریه کنم یا نکنم 

مثلا الان خیلی دوست دارم حاجتم برآورده شده ولی حتی یه قطره هم گریم نمیاد .

فقط و فقط مشکلاتی که برام پیش میاد رو میتونم ببینم و حس کنم ولی واکنش عاطفیم بهشون گریه نیست.

چی کار کنم .

میترسم از خودم ، گاهی اوقات فکر می کنم تقصیر خودمه خدا صدامو نمیشنوه.

ولی من چاره م چیه آقا گریم نمیاد زور که نیست.

حتی نمیتونم زیاد با خدا هم حرف بزنم ، حرف عادی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خلوص نیت و دل مهمه نه گریه ....به نظرم ادما همون لحظه که در ناامید ترین حال ممکن هستن حاجتشون مستجاب میشه ....البته گاهی برآورده نشدن به خاطر اینه که به صلاحمون نیست 

خوشبحالتون من نه با گريه و زجه نه با ارامش نه نذر كردن هيچي تا حالا حاجت نداده نميدونمم چرا 

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭
خلوص نیت و دل مهمه نه گریه ....به نظرم ادما همون لحظه که در ناامید ترین حال ممکن هستن حاجتشون مستجاب ...

يعني واقعا خدا انقدر هواسش هست به ما؟پس چرا بچه هاي بي گناه مريض ميشن يا سرنوشت وحشتناكي دارن  يكي تصادف كرده هرچي دعا ميكني زنده بمونه اما ميميره اينم صلاح يعني؟😭

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭

بعضی وقتا حس می کنم ، من خیلی روش حساب کردم.

شاید اون اصلا نباشه.

شاید واقعا باید بیخیالش شم 

تقصیر منه خیلی بهش گیر دادم.

ولی چاره م چیه وقتی به زندگی بدون خدا فکر می کنم واقعا وحشتناکه، هراس انگیزه ، فکر کن خدا نباشه 😭

مجبورم برگردم ولی چه برگشتنی

يعني واقعا خدا انقدر هواسش هست به ما؟پس چرا بچه هاي بي گناه مريض ميشن يا سرنوشت وحشتناكي دارن يكي ت ...

به خدا که صلاحه ....دیروز روی درب خونه یه موجود کوچیک دیدم ...اونقدر کوچیک بود به اندازه یک دهم مورچه ....یه لحظه گفتم قربون نظم خدا برم چطور این موجود داره راه میره قلبش مغزش و فرکانس راه رفتن تو این موجود ذره بینی واقعا شگفت زده بود ...خواستم بگم خدایی که اینهمه منظم جهان و چیده چطور میتونه خبط کنه در مورد ما ....حتما حکمتی هست ....هیچ چیزی هم به زور نخواید ...خدا زمان بندی درسته ...اونقدر با چشمام موارد این چنینی و مشکلات بزرگ دیدم که نگو