2777
2789
عنوان

میگرنیای سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 37 پست
عزیرم مگه چند بار در ماه میگرن میشی؟خودت دقت کن به چی حساسی رعایت کن من فقط شیاف جوابش هیچ مسکنی خوب ...

من تقریباً همیشه ی خدا سردرد دارم با حالت تهوع و نبض سر

یه تایمایی اصن میرم جلو در سرویس میشینم از بس میترسم بالا بیارم🤦🏻‍♀️

منشأ همه شم عصبیه وگرنه چیزایی ک ممنوعه رو نمیخورم رعایت میکنم همیشه

دائم الخسته‌.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم یه نیلوی میگرنیم🥲خیلی شدیده میخام بمیرم یعنی وقتی میگیره میخام مغزمو در بیارم بندازم دور میگرن ...

منم واقعاً بعضی وقتا هرچی قرص داریمو آماده میکنم بخورم نصف مسیر خودکشیو طی میکنم انقدرر غیر قابل تحمله وحشی میشم

فقط مراقب باش مث من مشت مشت مسکن نخوری معده ت ب فنا بره. دیگه حتی نتونی یه مسکن ساده هم بخوری..

دائم الخسته‌.

خب میگرن ک همینه معمولای طرفس و چشم ادمم درد میگیره

نه ببین میگرن یکی هست کلا نصف صورت و سر رو میگیره

ولی این که من میگم فقط چشم و اطرافش هست 

مثلا فک و گوش هام درد نمیگیره فقط چشم چپم و اطرافش 

منم واقعاً بعضی وقتا هرچی قرص داریمو آماده میکنم بخورم نصف مسیر خودکشیو طی میکنم انقدرر غیر قابل تحم ...

معدم که به فنا رفته خاهر از قبل

عصب معده دارم

همین الان حس میکنم سرم کم کم داره داغ میشه 

همیشه کدئین همراهمه هرجای خدا برم کدئین کنارمه تا مصرف کنم ولی اصلا اثر نداره بدترین بیماری دنیا میگرن از مادرم ارث رسیده😑